Kafić Trenutna dešavanja

jel tako da je glupo ovde otvoriti ovu temu?

• Ukupno glasova
    17
е сад кад сам коначно код куће, сад могу да испричам
дакле ја сам синоћ отишла на кафу и успела да се напијем у пицерији и њих искључиво кривим за то јер су ме, ето, изненадили живом свирком у десет увече у петак
ту сам пила јегер
кад се то затворило ми смо прешле преко улице у нешто што не знам ни шта је, ни како се зове, нити сам икад пре ту била, само знам где сам физички била (у којој улици) и да сам постала бфф са конобарицом која ми је сипала да пијем...нешто, јер јегер нису знали шта је, и знам да смо биле ко два брата рођена, а да ми сад дође овде испред мене ја не бих знала да је то она, ја благе везе немам данас како та жена изгледа, нека прашта
и обећала сам јој да се опет видимо за две недеље, и објаснила јој зашто за две, зашто следећи петак не могу, и синоћ је деловало као стварно врх идеја, међутим данас је адактирана
толико за ово јављање
malo ti zavidim

1763928978239.png

Боља :Д
Је л имаш и неотпаковане комплете, типа постељина, пешкири, шоље и тацне?
To jos nemam i nadam se da necu ni imati, jer mi je to kod mojih islo na nerve. :):)
Sve oslobodjeno koristim! :):)

Ali ove kese…Razdvojene na papirne, tanke za voce i povrce i ove jace plasticne za razna pakovanja.

:rida:

To jos nemam i nadam se da necu ni imati, jer mi je to kod mojih islo na nerve. :):)
Sve oslobodjeno koristim! :):)

Ali ove kese…Razdvojene na papirne, tanke za voce i povrce i ove jace plasticne za razna pakovanja.

:rida:
Чуј, раздвојене, то се не важи.
Треба да буду све нагужване и толико нагуране да не може фиока да се отвори, ниси ти то добро схватила : ))

Чуј, раздвојене, то се не важи.
Треба да буду све нагужване и толико нагуране да не може фиока да се отвори, ниси ти то добро схватила : ))
Mozda je ovo prvi nivo.
Cek da se malo snadjem. :) :)

Joj, odoh u krevet. 😘

I sad će @момоа, poučen mojim iskustvom, test da radi kada ode da posjeti obitelj, u nadi da će ih izvući sa 43. mjesta.
Nikad nisam uplatio SMS-om onda kada je to bio jedini nacin da ti saopste rezultate, jednom sam stigao do placanja, i kad su pitali gde ti je karton, noge su mi se odsekle. Nisam hteo da mi se egzaktna spoznaja o tome usere u samopouzdanje, cekao sam da mi se zivot ukaki, prirodnim putem, mnogo godina kasnije etc.

Nikad nisam uplatio SMS-om onda kada je to bio jedini nacin da ti saopste rezultate, jednom sam stigao do placanja, i kad su pitali gde ti je karton, noge su mi se odsekle. Nisam hteo da mi se egzaktna spoznaja o tome usere u samopouzdanje, cekao sam da mi se zivot ukaki, prirodnim putem, mnogo godina kasnije etc.
Ne sjekiraj se ništa, 101 ti je kaispičke, načitan si ti.

Back