peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.620
Kako bi ona krajiška, Vojvodino hvala ti k'o sestri, odvik'o se vazda pure jesti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
морам ти послати нешто домаће, и војвођанско и шумадинскоA Vojvođani i njihov mesni program...![]()
Pa merakčina!Мрзи ме сад да сликам ал ено ми у ћошку у дворишту, ту се лети спрема сваки час нешто
Код мене ове године слабије било, нешто ми није било до тога, само чери и неке папричице и зачинско биље. Прошле године нема шта нисам имала.Pa merakčina!
Još meni ovo sve iz bašte, pa merak još veći.
моја теорија је да руколу једу само психопате
то је тачно ја спавам у фармеркама
čova je govorio o ljudima a ti nisi ljudi tako da ne mešaj seто је тачно ја спавам у фармеркама
pa smejem se kako lik u kačketu donosi zaključakp sto se smejes?
P ok, ja imam farmerke, jbga kad odem negde, necu svuda u trenerci. Ali u kuci nema sanse.kupio sam dve farmenke 2013. tačno se sećam eno još su nove
jel i on vegetu u lepinjuA secam se cimera ameur. Lik u famerkama svuda. Dodje kuci i farmerkaje.
Ne jedu ti ti lepinje, ovo ti je neki nas hibrid.jel i on vegetu u lepinju
Ma to su budale. Doduse ima jedan dobar snimak.realno najveće psihopate su likovi koji se u londonu pred onim dvorcom fotkaju pored gardiste na konju
jednom sam video konjo opušteno ujeo neku debilku za nadlakticu ja se oduševio
ма где бре пре бих умрлаLjudi jel vi u farmerkama po kuci?