- Poruka
- 64.417
то је топa brokolu? grilovanu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
то је топa brokolu? grilovanu?
Imas onu masinicu za testeninu. Presa, ako volis i da vajas moze i da presuje glinu.moracu ja testeninu da zamesim
nema ovo sve posno kupovno jedno jaje na kubik brasna
a zene okomene su dobre samo u lizanju jaja
da ti nesto skuvaju to malo teze
Neam, ali imam bas gril. Nije losa stvar- za ribu fenomenalno ispadne. Mora duze da se griluje doduse, manja je povrsina.jel imate one gril tiganjeve u kucama
znaci ne teflonski djubar nego onaj tuceni sto ispod 10 godina dete ne moze da ga digne
a ako ti padne na nogu amputiraju ti je
Pa i to i bas taj imam. Ima i onaj fazon sa strane neke posudice poput fondu, tj dodatak da se zagreva, jedina mana mu je sto je malo sporiji i slobodno kupi sa vecom povrsinom. A da je hrana zadravija, zdravija je mnogo vise od przenja i sl. Povrce pogotovu- brokoli, batat, crni luk, sargarepa, mozes i malo soju sos da mu da gril smek i ukus superica.odlicno je jesti grilovano povrce
I ja se lešim!ja jedem rukolu !
Е исто. А баталила сам била помфрит скроз, ништа ми није пријало. Сад је екстра. Скроз вреди.Uzgred, skoro sam i uzeo onaj air fryer. Nije losa stvar, pomfrit ispade dojaja a bez trunke ulja - o fritezi da ne pricam.
Bukvalno to. Nije mi padalo na pamet da przim u ulju onaj krompir. I od tada sada iamas pomfrit brate uz rucak i to ..zdrav...valjda...Е исто. А баталила сам била помфрит скроз, ништа ми није пријало. Сад је екстра. Скроз вреди.
Здравији, да кажемо.Bukvalno to. Nije mi padalo na pamet da przim u ulju onaj krompir. I od tada sada iamas pomfrit brate uz rucak i to ..zdrav...valjda...
Pa kapiram ako ga ne solis previse jeste. Jer pomfrit je shit zbog termicke obrade i previse soli.Здравији, да кажемо.
Предуго живим у Војводини овде се све похује и рока се помфрит, ваљда ми преклинчило.

Мрзи ме сад да сликам ал ено ми у ћошку у дворишту, ту се лети спрема сваки час нештоOtkad se talandara nabavila, ne mogu dočekati vikend da palim vatru i nešto spremam, šta god.
![]()
Dobro, ovo je posni program, ali o tome se i govori.