zadnji put sam uz telefon dobila punjač pre 10 godina čini mi se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ee dok sam ja držala guzicu na profilu neki ovde nisu znali ni šta je guzicaa ni šta je profilFoto ili nije se desilo?
Dobro.ee dok sam ja držala guzicu na profilu neki ovde nisu znali ni šta je guzicaa ni šta je profil

u svakom ćošku kuće imam nadenut punjač, plus u kući u kojoj gostujemJa gledam po kući, imam četiri punjača najmanje i dva na poslu. Kako neko može da ima samo jedan i šta ako slučajno crkne, a ti imaš samo taj jedan?!? Neću moći da spavam sad.
soske nervoza?ćinšpe p'lna doi
onda klasičan mit postane realnostšta ako mi se isprazni telefon tokom noći pa ujutru ne zvoni alarm

ranije sam imala 2, jedan kod kuće, jedan na posluu svakom ćošku kuće imam nadenut punjač, plus u kući u kojoj gostujem
ući ću u legenduonda klasičan mit postane realnost![]()
imam, al ti ne dam!ranije sam imala 2, jedan kod kuće, jedan na poslu
ali već dugo se uz telefon ne dobija punjač, a baš da kupujem 4-5 komada originalnih od po 30-40e nisam poludela
pa neka i sutra zakasnim na posao ako treba
hvala, ne dam ni ja tebiimam, al ti ne dam!
otvorila sam temuhvala, ne dam ni ja tebi
čestitamotvorila sam temu
За сваки случај сам деинсталирао латиницу, сад имам само ово и 这.predlažem da pisanje ćirilicom bude obavezno
То зависи одакле сиbrate ko još guzicuu shvata kao veliko dupe
meni guzicaa zvuči kao nešto malo slatko
То ти кажем, нема посла овде таквог да се због њега секираш : )))pa da, može da me boli dupe
realno i u 9 da se probudim, nije smak sveta
kasniću samo par sati na posao, a to je prihvatljivo
Zato i postoji izraz guzičetinaТо зависи одакле си
Ако си северније од бг онда сви мисле мала
Ако си јужније, то је израз за велику