pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.706
Imam običaj da kažem : Idem u budistički hram. Aka parfimerija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si mirna u duši. Ja sam nemirnaja ako izađem i sednem, za dva sata ili ću da ustanem da đuskam ili da idem kući
i ne vezujem nikakve zdrave aktivnosti sa tim, kad rešim da budem van kuće cele noći (a to je sada vrlo retko), onda samo nezdravo, klopa, piće, upala mišića
ja u parfimeriji provedem 3-5 minuta jednom u dva meseca, onjušim 1-2 nova parfema da vidim da li treba nešto novo da se naruči sa kp i toetoImam običaj da kažem : Idem u budistički hram. Aka parfimerija
Ok. Ja ću i za tebeja u parfimeriji provedem 3-5 minuta jednom u dva meseca, onjušim 1-2 nova parfema da vidim da li treba nešto novo da se naruči sa kp i toeto
izađem uglavnom sa mučninom, jer moram da njušnem i nešto za šta unapred znam da mi ne odgovara
ja ne znam kako si iz svega što sam napisala zaključila da sam mirna u dušiTi si mirna u duši. Ja sam nemirna![]()
Kao opoziti. Ne znam. Moguće grešimja ne znam kako si iz svega što sam napisala zaključila da sam mirna u duši
grešišKao opoziti. Ne znam. Moguće grešim
Tuc tšNešto nisam fan te muzike.
Ligi , ne sećam de da sam te pitala: Voliš li Ramba Amadeusa? Ne sad kao da je genije , fenomenološki , simpstično i to ?Tuc tš
ko ga ne zna skupo bi gaLigi , ne sećam de da sam te pitala: Voliš li Ramba Amadeusa? Ne sad kao da je genije , fenomenološki , simpstično i to ?
up šap cššš densDbc, dbc, dbc...!
![]()
up šap cššš dens
Legendarno.
rrrr grdi nas mršti se bi nas po dupetuIdete mi na živce!
Volim kako ne volim!Ligi , ne sećam de da sam te pitala: Voliš li Ramba Amadeusa? Ne sad kao da je genije , fenomenološki , simpstično i to ?
I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju...Neke druge 2 veštice. Njih sam tagovala. Uopšte nisam mislila na vas![]()

ovo nisi ti izmislilaI onda je mrmot zavio čokoladu u foliju...