- Poruka
- 72.791
Sto ja? pu pupa jel si probao na književnosti?
da ideš da im recituješ nešto, šta znam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto ja? pu pupa jel si probao na književnosti?
da ideš da im recituješ nešto, šta znam
ahaaa, mislio si zokijaSto ja? pu pu
Pazi mozes da me posaljes i da gledas kako rasterujem tamo ekipu.ahaaa, mislio si zokija
izvini što mi je uopšte palo na pamet tebe tamo da šaljem
pa aj jednom kad nam bude dosadno da to organizujemoPazi mozes da me posaljes i da gledas kako rasterujem tamo ekipu.
Moze al dogovori se tamo s Tabom i ostalom ekipom da men banuju. Ne volim da se igram gde ce me izbaciti sa igralista.pa aj jednom kad nam bude dosadno da to organizujemo
samo da naglasim da mi je drago što si pretekao
pa nisu ludi valjda tebe da banuju, forum bi propo istoga momentaMoze al dogovori se tamo s Tabom i ostalom ekipom da men banuju. Ne volim da se igram gde ce me izbaciti sa igralista.
Sve ima svoje limite osim kosmosa i ljudske gluposti.pa nisu ludi valjda tebe da banuju, forum bi propo istoga momenta
dođi na boraniu ima jošsamo da naglasim da mi je drago što si pretekao
nije mi čak žao ni što žito nisam jela
znam da si opak, ali ne moraš baš da probijaš graniceSve ima svoje limite osim kosmosa i ljudske gluposti.
aj drugi put, imam svašta još da uradim u životu, nije okej da sad napustim ovaj svet ko neka čkadođi na boraniu ima još
Moco ko je ona? Vidim da se znate a ostra je na jeziku online. Jel nezno kucence privatno? Ii je onaj tip sto raskolaci oci, digne obrve i gleda te pravo u oci dok prica 3x sata o kolegama?dođi na boraniu ima još
lepše će to moca da kažeKo si bre ti?
Aha, kad ga prodju haludze od varenja,lepše će to moca da kaže
ja nisam tako vešta s pridevima
Пуштам сузицу.moj mozak ne može nikako da prihvati da ne postoje više ljisovska trenutna dešavanja
tako da, eto nam ih ovde
jeste da to nikada neće biti to, ali moja nostalgična osećanja moraju biti zadovoljena
pokušajmo da od ove blede kopije napravimo mesto na kojem može makar suzica da se pusti u znak žalosti za pokojnim originalnim trenutnim dešavanjima
za one koji ne znaju ili se slabo sećaju: https://forum.krstarica.com/threads/trenutna-desavanja.916149/
možda je otišo da pojede još jednu turu, nije lako mene opisati kad nisi pod nekim dejstvomAha, kad ga prodju haludze od varenja,
Bratex ona ti je mnogo cool devojkau
napravićemo novu istoriju, šta nam teškoПуштам сузицу.
Често споменем стрки додолу мољца...зезање..али то је хисторија.
u ala si me opisaoto je naša Heki milica draga