ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Bold
Vidi ga sad? Od kada ste na ili-ili? Večito uzimate od svega šta vam odgovara, a sada vam krivo?
На којим си ти дрогама, јеси прешао на "крокодил"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bold
Vidi ga sad? Od kada ste na ili-ili? Večito uzimate od svega šta vam odgovara, a sada vam krivo?
Rezolucija 1244 nema sta da se primenjuje ili ne primenjuje, jer je nebitan akt nebitne organizacije.
U hebo te, ti si upozoravao,.......................a ja upozoravam vas gospodu srbijansku, koja misli da im je ****** na sigurnom, da ce NATO da zakuca i na vasa vrata i da cete proci isto kao Srbi sa Kosova.

Dabogda dao bog da dođeš na moje mesto a ja da živim tvoj život,AMIN

obrati se srbijancima![]()
Da, dobro si rekao UZELI. Ali dodje vreme i kad treba da se vrati.
Па на основу чега је дошао КФОР на КиМ?
Политика се не води пушком, већ дипломатијом и преговорима. Усијане главе неће ништа решити, само ће довести у опасност све нас, и оног човека на улици, и продавца у трафици, и дискутанте са форума, и децу из вртића, свакога.
Ми не смемо бити роб пар хиљада Срба са севера Косова и да се због њих блокирају Европске интеграције. У том случају треба им јасно ставити до знања да Србија на њих не рачуна. Уколико слушаш своју државу, онда можеш очекивати помоћ, у супротном не.
Мислим да би Тадић требао тим шверцерима и криминалцима да уведе санкције као што је Милошевић својевремено урадио разулареној хорди из Босне.
Читам и нервирам се, душа ме боли за те младе војнике КФОР-а, из пријатељских земаља, смрзавају се вечерас, блокирани, одсечени од света, далеко од куће, док их српски издајници псују и гађају каменицама. Жао ми је што им немогу помоћи, али нека знају да сам свим срцем уз њих!!
Srdjane ti li si?
Zbog ovako nekih stvari:
![]()

Боже како је то тупаво и недуховито, ко пише то и црта![]()
петак, 21. окт 2011, 23:57 -> 00:15
Кфор кренуо на Рударе
</SPAN>
Припадници Кфора кренули су према месту Рударе, али су их Срби блокирали у месту Дудин крш који се налази испред Рудара.
Јединица Кфора кренула ка барикади у месту Рударе коју су Срби поставили пре више од месец дана како би блокирали путни правац ка граничном прелазу Јариње.
У овом тренутку војници Кфора и мештани стоје једни наспрам других. Демонстранти скандирају: Србија, Србија, јављају репортери РТС-а са Космета.
петак, 21. окт 2011, 23:57 -> 00:15
Кфор кренуо на Рударе
</SPAN>
Припадници Кфора кренули су према месту Рударе, али су их Срби блокирали у месту Дудин крш који се налази испред Рудара.
Јединица Кфора кренула ка барикади у месту Рударе коју су Срби поставили пре више од месец дана како би блокирали путни правац ка граничном прелазу Јариње.
У овом тренутку војници Кфора и мештани стоје једни наспрам других. Демонстранти скандирају: Србија, Србија, јављају репортери РТС-а са Космета.
Политика се не води пушком, већ дипломатијом и преговорима.
Samo idu niz dlaku KFORU, EULEKSU i šiptarima.
To sam hteo reć'.
Al' ako vi to vidite drugačije, šta da radim...
петак, 21. окт 2011, 23:57 -> 00:35
Кфор кренуо на Рударе
00.25 - Кфор утврђује свој пункт и код Јагњенице, у општини Зубин Поток, јавља репортер РТС-а.
Војници Кфора утврђују свој пункт и код Јагњенице, у општини Зубин Поток. Они су развукли бодљикаву жицу преко камиона који је био блокиран пролаз конвоју Кфора.
-----------------
Nigde nista ni videti ni cuti, objave vesti pa onda (svuda gde pogledah) filmov, muzika, zabavni programi, a tamo ko zna sta se desava u ovom casu..
петак, 21. окт 2011, 23:57 -> 00:32
Кфор кренуо на Рударе
00.25 - Кфор утврђује свој пункт и код Јагњенице, у општини Зубин Поток, јавља репортер РТС-а.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/977080/Кфор+кренуо+на+Рударе.html
Debilizam koji se konstantno ponavlja!
Uđem ja tebi Milivojeviću u stan sa puškom sa još par prijatelja iz vojske i kažem da izađeš napolje jer je to sada moj stan.
Koja je tvoja reakcija?
Misliš li da će biti nekih pregovora ili ćeš izleteti napolje?
Jedini način da ostaneš u stanu je da izvučeš pušku ili pozoveš neku oružanu silu da da te vrati u njega. Tu pregovora nema.
Diplomatija je jaka onoliko koliko je jaka vojna sila koja stoji iza nje kao i spremnost da se ta sila upotrebi i istrpe eventualne žrtve.
Strana koja nema silu iza sebe nije u stanju da pregovara već samo da se prepusti tuđoj milosti i bezuslovno prihvati ponuđeno rešenje.