TRENUTNA DESAVANJA U JUZNOJ SRPSKOJ POKRAJINI KIM.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
3319_2.jpg

:okok: :sad2:

Политика се не води пушком, већ дипломатијом и преговорима. Усијане главе неће ништа решити, само ће довести у опасност све нас, и оног човека на улици, и продавца у трафици, и дискутанте са форума, и децу из вртића, свакога.
Ми не смемо бити роб пар хиљада Срба са севера Косова и да се због њих блокирају Европске интеграције. У том случају треба им јасно ставити до знања да Србија на њих не рачуна. Уколико слушаш своју државу, онда можеш очекивати помоћ, у супротном не.
Мислим да би Тадић требао тим шверцерима и криминалцима да уведе санкције као што је Милошевић својевремено урадио разулареној хорди из Босне.
Читам и нервирам се, душа ме боли за те младе војнике КФОР-а, из пријатељских земаља, смрзавају се вечерас, блокирани, одсечени од света, далеко од куће, док их српски издајници псују и гађају каменицама. Жао ми је што им немогу помоћи, али нека знају да сам свим срцем уз њих!!

Политика се не води пушком, већ дипломатијом и преговорима. Усијане главе неће ништа решити, само ће довести у опасност све нас, и оног човека на улици, и продавца у трафици, и дискутанте са форума, и децу из вртића, свакога.
Ми не смемо бити роб пар хиљада Срба са севера Косова и да се због њих блокирају Европске интеграције. У том случају треба им јасно ставити до знања да Србија на њих не рачуна. Уколико слушаш своју државу, онда можеш очекивати помоћ, у супротном не.
Мислим да би Тадић требао тим шверцерима и криминалцима да уведе санкције као што је Милошевић својевремено урадио разулареној хорди из Босне.
Читам и нервирам се, душа ме боли за те младе војнике КФОР-а, из пријатељских земаља, смрзавају се вечерас, блокирани, одсечени од света, далеко од куће, док их српски издајници псују и гађају каменицама. Жао ми је што им немогу помоћи, али нека знају да сам свим срцем уз њих!!

Srdjane ti li si?

КФОР ОКУПАТОРИ И ШИПТАРСКИ СЕПАРАТИСТИ СВОЈИМ ОМЕТАЊЕМ И ИСКЉУЧИВАЊЕМ ТЕЛЕФОНСКЕ МРЕЖЕ НА КиМ ПРОУЗРОКОВАЛИ СМРТ ЈЕДНОГ СРБИНА КОЈИ НИЈЕ МОГАО ДА ПОЗОВЕ ХИТНУ ПОМОЋ…

Џелати КФОР-а на стражи косовских „граница„

21.10.2011. ВОСТОК- Срби су одлучни да бране своја права и даље

КФОР је последњих дана имао много посла. У среду командант Древос поред административног прелаза Брњак пио је са Србима ракију. Зато је исте ноћи војна мисија „очистила“ од Срба барикаде поред административне границе. У среду су припрадници НАТО-а водили преговоре са руководством српских општина, а у међувремену на Брњак су дошли косовски специјалци и граничари. Ноћ између четвртка и петка била је мрина, али ипак, хеликоптери КФОР-а били су примећени изнад прелаза Јариње – операција уклањања српских барикада може да започне у сваком тренутку. КФОР делује уз снажну подршку медија. У вестима се пре свега ставља акценат на то да су у јучерашњим сукобима повређени војници НАТО-а. И тек затим се прецизира да су пострадали од сузавца који су сами распршивали. То што је од истог гаса пострадало више од 50 цивила, а од удара кфоровског штита у главу једна Српкиња, све то је некако отишло у други план.
Чини се, ако сараднику КФОР-а у сну утрне рука, за ту тешку повреду биће такође криве српске „екстремистичке групације“, како их је назвао јуче амбасадор САД на Косову Кристофер Дел. Свој допринос дао је и министар иностраних послова Велике Британије Вилијам Хејг: он је обећао да ће Велика Британија појачати притисак на Србију да угаси паралелене структуре на Северну Косова.
Између осталог, има ствари које међународни политичари не желе да говоре. Ни од кога се нису чула објашењња зашто је НАТО ометао српску мобилну везу у покрајини. Тешко да неко од њих зна случај за старог Србина из Грачанице који је умро зато што није могао да позове Хитну помоћ: телефонску везу у екнклави је искључила Приштина.
Врло слаба је била рекација и на јучерашњи инцидент у околини Пећи, где је косовски Албанац из пушке убио једног и тешко ранио два Србина. ЕУлекс је обећао да ће спровести истрагу и ухватити убицу. Али није видео у жестоком обрачуну још један сигнал да је албанска већина мало заинтересована за добросуседске односе са Србима.
Изгледа да осим Београда и Москве нико није изјавио о још једном иступању КФОР-а ван граница својих пуномоћја. Јуче је први потпредседник руског Савета Федерације Александар Торшин истакао да Војници КФОР-а који имају мандат УН ради заштите цивила, поступају као џелати. По речима парламентарца, Сва кривица тих Срба је у томе што су их насилно лишили Отаџбине.
Срби са Косова су уверени: то што команда КФОР-а назива осигуравањем слободе кретања упокрајини није ништа друго до операција предаје северних српских општина Косова у руке Приштине. Коментар председника скупштине општине Звечан Добросава Добрића:
Без обзира на то што су Срби на Косову крајње уплашени дејствима НАТО-а, они су пуни одлучности да бране своја права и даље. Као одговор на сваку демонтирану барикаду поставићемо две нове, изјавио је за Глас Русије Председник скупштине општине Звечан Добросав Добрић.
Извор: Голос России, фото: ЕПА​

Боже како је то тупаво и недуховито, ко пише то и црта :dash:

Хахахахаха! Па ти још ниси чуо за Марко Сомборца, легенду и доајена политичког стрипа?? Суви геније израза и бритког хумора, лични пријатељ господина Тадића! Од његове шале цео естамблишмент стрепи и подрхтава!! Под којим каменом ти живиш кад ниси чуо за Марка Сомборца?

петак, 21. окт 2011, 23:57 -> 00:15
Кфор кренуо на Рударе

</SPAN>
Припадници Кфора кренули су према месту Рударе, али су их Срби блокирали у месту Дудин крш који се налази испред Рудара.
Јединица Кфора кренула ка барикади у месту Рударе коју су Срби поставили пре више од месец дана како би блокирали путни правац ка граничном прелазу Јариње.
У овом тренутку војници Кфора и мештани стоје једни наспрам других. Демонстранти скандирају: Србија, Србија, јављају репортери РТС-а са Космета.

Кфор кренуо на Рударе

</SPAN>
Припадници Кфора кренули су према месту Рударе, али су их Срби блокирали у месту Дудин крш који се налази испред Рудара.
Јединица Кфора кренула ка барикади у месту Рударе коју су Срби поставили пре више од месец дана како би блокирали путни правац ка граничном прелазу Јариње.
У овом тренутку војници Кфора и мештани стоје једни наспрам других. Демонстранти скандирају: Србија, Србија, јављају репортери РТС-а са Космета.

Треба покренути ИНТЕРНЕТ АКЦИЈУ ДА СВАКО КО ИМА КОМПЈУТЕР ПОШАЉЕ СВОЈ ПРОТЕСТ НЕМАЧКОЈ АМБАСАДИ НА АДРЕСУ, нека добију хиљаде мејлова... ђубрад нацистичка.....

https://belgrad.diplo.de/Vertretung/belgrad/sr/Kontakt.html?verteiler=69290
Контакт-политичко оделење

Кфор кренуо на Рударе

</SPAN>

Упалио сам први програм јавног сервиса(РТС) и нема ништа о томе. Значи дезинформација! Питам се само коме овде одговара да води специјални психолошки рат против свега што је прогресивно, углађено и цивилизовано?!
А и на овом форуму су почели да дувају неки други ветрови. Почели су да шире вести о наводној болести господина Тадића. Ја сам то одлучно демантовао и потврдио да је председник здрав ко дрен!! Тема је обрисана у року од пар минута, без икаквог валидног објашњења. Све ме то јако забрињава и плаши.

Политика се не води пушком, већ дипломатијом и преговорима.

Debilizam koji se konstantno ponavlja!

Uđem ja tebi Milivojeviću u stan sa puškom sa još par prijatelja iz vojske i kažem da izađeš napolje jer je to sada moj stan.
Koja je tvoja reakcija?
Misliš li da će biti nekih pregovora ili ćeš izleteti napolje?
Jedini način da ostaneš u stanu je da izvučeš pušku ili pozoveš neku oružanu silu da da te vrati u njega. Tu pregovora nema.

Diplomatija je jaka onoliko koliko je jaka vojna sila koja stoji iza nje kao i spremnost da se ta sila upotrebi i istrpe eventualne žrtve.

Strana koja nema silu iza sebe nije u stanju da pregovara već samo da se prepusti tuđoj milosti i bezuslovno prihvati ponuđeno rešenje.

петак, 21. окт 2011, 23:57 -> 00:32

Кфор кренуо на Рударе

00.25 - Кфор утврђује свој пункт и код Јагњенице, у општини Зубин Поток, јавља репортер РТС-а.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/977080/Кфор+кренуо+на+Рударе.html

петак, 21. окт 2011, 23:57 -> 00:35

Кфор кренуо на Рударе

00.25 - Кфор утврђује свој пункт и код Јагњенице, у општини Зубин Поток, јавља репортер РТС-а.

Војници Кфора утврђују свој пункт и код Јагњенице, у општини Зубин Поток. Они су развукли бодљикаву жицу преко камиона који је био блокиран пролаз конвоју Кфора.
-----------------
Nigde nista ni videti ni cuti, objave vesti pa onda (svuda gde pogledah) filmov, muzika, zabavni programi, a tamo ko zna sta se desava u ovom casu..

петак, 21. окт 2011, 23:57 -> 00:35

Кфор кренуо на Рударе

Војници Кфора утврђују свој пункт и код Јагњенице, у општини Зубин Поток. Они су развукли бодљикаву жицу преко камиона који је био блокиран пролаз конвоју Кфора.
-----------------
Nigde nista ni videti ni cuti, objave vesti pa onda (svuda gde pogledah) filmov, muzika, zabavni programi, a tamo ko zna sta se desava u ovom casu..

Išla su trčeća slova na RTS-u, da će biti vesti u 1:08...

петак, 21. окт 2011, 23:57 -> 00:32

Кфор кренуо на Рударе

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/977080/Кфор+кренуо+на+Рударе.html

nadam e da ce sve biti ok

Debilizam koji se konstantno ponavlja!

Uđem ja tebi Milivojeviću u stan sa puškom sa još par prijatelja iz vojske i kažem da izađeš napolje jer je to sada moj stan.
Koja je tvoja reakcija?
Misliš li da će biti nekih pregovora ili ćeš izleteti napolje?
Jedini način da ostaneš u stanu je da izvučeš pušku ili pozoveš neku oružanu silu da da te vrati u njega. Tu pregovora nema.

Diplomatija je jaka onoliko koliko je jaka vojna sila koja stoji iza nje kao i spremnost da se ta sila upotrebi i istrpe eventualne žrtve.

Strana koja nema silu iza sebe nije u stanju da pregovara već samo da se prepusti tuđoj milosti i bezuslovno prihvati ponuđeno rešenje.

Јао молим те, немој ми те приче. Какве ретроградне флоскуле!! Какав излизани десетерац! Ето Милошевић је пробао ратом и пушкама, па смо видели како се завршило.
Наша влада и посебно господин Борко Стефановић се боре као лавови да сачувају те ЉУДЕ доле и да им сачувају животе. Први пут у историји Србије да су нашим лидерима битнији ЉУДИ од идеологије и територије!! Председник Тадић не може да спава ноћима, копни човек од муке и проблема, а ви??! Јесте се сетили да му некад пошаљете писмо захвалнице, организујете спонтани митинг подршке??!
Не!! Напротив, ви се свим силама овде борите против владе Србије и напора које они воде. Срамота!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back