djurinica
Elita
- Poruka
- 15.653
joj glupi ben aflek
a_flek
: = )
a_flek
: = )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ou, brate mili... pa ovo postaje sve gore i gore... cak ni u naznakama nije interesantno vise... nego sve jedno te isto te jedno te isto te jedno te isto... sto bi rek'o rambo... u beskonacnost... nego, vi, sta radite? 'oce li biti nekih uidaraca danas koji ce promeniti nase zivote? nikad se ne zna...

ali, gde pocinju? na kom kanalu je prenos? a veceras ima isto i ona utakmica u kosarci koju su nekad zvali 'derbi', pa je onda jedan tim svojim konstantnim pobedama upropastio gusht... sad, isto, idem da pogledam i lisu malo, pa ti javljam sta sam video... misli, pare uvek moraju da se dele, ne moze drugacije da bude...
izajava mog caleta
'' deca su cudovista koja treba prevaspitati u ljude. a josh gori su roditelji dece koja su cudovishta. Jel bi vi mene voleli kad bi ja tako doshao kuci s posla i krenuo da padam,da vrishtim, da lomim stvari? oterali biste me u k.urac i bacili sa terase. A ne,roditeljima je to josh lepo.''
ubaci se moja maceha '' da,i onda kazu-jao shto je sladak,ljubi ga majka ''
lol
isto moj cale
seta on kera,i neki baca petarde,i ker se uplashi,tek ce cale klincu
''turi te petarde u svoje dupe! '' mali zove svog caleta,izlazi njegov cale
'' kako vi to sa mojim sinom?! ''
moj cale mrtav ladan '' ma nek turi i vama u dupe''

po 100-ti put ćale ti je genije!!!![]()
![]()
![]()
![]()

Meni je moj stari rekao da sam ja experiment koji se oteo kontroli...da je htio da me odgoji kao neku extra osobu,a da sam postala cudovishte...utripao se covjek da je Frankenshtajn...
![]()
![]()
![]()

ја што сам гедео, ништа нормално нема...јопе сам "принуђен" да играм прелазе у систему, италијана коко оћеш!![]()
е, једино што је интер лепо плаћен ( а и то ће буде прелаз)![]()

lol,a jete,on je veliki zli medved
ili na primer,kad je otisao sa posla,valjda je rekao da mu je loshe,al u stvari je samo hteo da ode
i zove njega ta sa kojom treba da radi,a ona neka smorna rospija
'' A shto nisi na poslu? ''
'moj cale '' pa znate osecam se nekako loshe,sve mi se vrti u glavi''
'' A jel? po tvom glasu ne bih rekla da si bolestan''
moj cale '' po tvom glasu ne bih rekao das si normalna '' i spusti joj

sve pare na zvezdu veceras![]()

aaa pa to nije ništa meni moj odavno govori da sam ludak....a u poslednje vreme: "ebala te tvoja gitara i ko je izmisli"![]()

oćeš *****, sine ;
partizan do groba i posle groba
![]()

Mene je stara htjela slati kod psihijatra...jedno vrijeme sam samo tepala i pricala o sebi u trecem licu...![]()
pa to sada baš i nije sasvim......![]()

Ali mawa Fire je sad normalna...i ne jadi to vice...maji Fire je sad ko svi...nojmajan...![]()