gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
diste lelemudi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jel se on to plezi il se smeje, pa mu se vidi grlo i jezik...?
ajde? živa ti meni bila 100 godinabože, kakvih sve pacijenata ima![]()
tek ćeš svašta da vidiš ne bih rekao.........p.s. ovo nema veze sa trenutno prisutnima na ovoj temi![]()

bože, kakvih sve pacijenata ima
p.s. ovo nema veze sa trenutno prisutnima na ovoj temi![]()

ja bi' pre rek'o da je prostak jedan... najobicniji... al', sad... svi imaju neke svoje granice i svi se dive razlicitim stvarima... i mnogi su ljudi skloni ulepsavanju stvarnost, cak i kad je sve to tako ocigledno... a, gishka.. danas mi mirise Kaljari u x... ne znam kolika je kvota gg, al' ni to nije lose za ispostovati...

ma, isao do kavane sada i tamo moj drug vlasnik i prica mi kako mu upala macka u sank i splomila par casha i uzeo ubacio u cosak i isutirao....
znaci, smorio sam se u pichku lepu materinu...
pitam ga lepo soto je to radio, glupa macka, sta zna sta su cashe,,,,
jao, smorio sam se uz ******

Ma, debilcina...jos kad se setim da trenira fudbal, pa mu je shut ko zna kakav
jos molim te zvao druga da mu "pomogne"... daj, glupa zivotinja, sta zna sta je uradila... kako moze?![]()
I pitam ga je l srecan, je l zadovoljan? ccc

e ni ja ne razumem takve ljude..gade mi se..zato mene svaki ker gotivi..valjda imam tu kuchecu energiju..ali stvarno da udarim kuche ili macu..pa ne znam shta da se desi..strashno..
jao bole me ledja..treba mi relax masazza u sauni sa mnogo ulja koje se sliva niz guzu