Trenutna dešavanja... opet

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja bi' pre rek'o da je prostak jedan... najobicniji... al', sad... svi imaju neke svoje granice i svi se dive razlicitim stvarima... i mnogi su ljudi skloni ulepsavanju stvarnost, cak i kad je sve to tako ocigledno... a, gishka.. danas mi mirise Kaljari u x... ne znam kolika je kvota gg, al' ni to nije lose za ispostovati...

па каљари би мого лако бити гг
мада мени то прилично кечевито делује
ал пусти ти моје фантазије с буба маром:)

ma, isao do kavane sada i tamo moj drug vlasnik i prica mi kako mu upala macka u sank i splomila par casha i uzeo ubacio u cosak i isutirao....

znaci, smorio sam se u pichku lepu materinu...

pitam ga lepo soto je to radio, glupa macka, sta zna sta su cashe,,,,

jao, smorio sam se uz ******

Pošalji mi adresu kafane na pp, pa da organizujemo protest ljubitelja mačaka ispred....A imam i druga što radi u sanitarnoj ispekciji, pa bi mogao da ga poseti...neće mu raditi kafana više nikada.....
Kreten!:evil:

Ma, debilcina...jos kad se setim da trenira fudbal, pa mu je shut ko zna kakav :confused:

jos molim te zvao druga da mu "pomogne"... daj, glupa zivotinja, sta zna sta je uradila... kako moze? :confused:

I pitam ga je l srecan, je l zadovoljan? ccc

Neki ljudi su prosto zli...nema drugog objašnjenja....
Ne znam kako bi njemu bilo da dođu dvojica rmpalija i išutiraju ga...eto tako...čisto iz zabave.....:evil:

Ua zlostavljači životinja!!! Ua!

Tako su par morona danima drogirali Ogija
Ogi je The Blues Cat
videla sam da je blentav
al nisam posumnjala
sutradan kad sam doshla bio je krvav
pokushali su da mu skinu skalp pravilni rezovi polukruzzni iznad obrva

e, shto vam ja ovo pishem
samo ch se nervirate
ne mozze se tu sad nishta uchiniti
osim da svako svoju decu vaspitava kako treba
i ugazi
stoku koja se izzzivljava nad slabijima

bilo da su u pitanju stari, nemochni, deca, hendikepirani, zzivotinje...

Ma, sto mu ne dodje neki pitbul, ili staford sa ugrizom od 1.2t i nek mu polomi par casa, da vidim je l bi ga sutirao.

Eventualno bi stoka uzeoa pistolj i pripucala.

Ejjj, macka mala, slatka, umiljata...ima li neceg lepseg, vezano za zivotinje, kad dodjes kuci umoran, legnes da spavas, macka pored tebe prede i zaspite zajedno :heart:

e ni ja ne razumem takve ljude..gade mi se..zato mene svaki ker gotivi..valjda imam tu kuchecu energiju..ali stvarno da udarim kuche ili macu..pa ne znam shta da se desi..strashno..

jao bole me ledja..treba mi relax masazza u sauni sa mnogo ulja koje se sliva niz guzu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back