Giovanna
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Žene su malteretirane, nažalost, pa da li javno rekle ili prećutale sve jedno...Kažu svaka treća u Srbiji trpi jedan oblik nasilja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žene su malteretirane, nažalost, pa da li javno rekle ili prećutale sve jedno...Kažu svaka treća u Srbiji trpi jedan oblik nasilja...
Ta voditeljka Tanja Vojte...mojte ili kako vec je isto sto i sasa popovic u onoj grand audiciji, jos gori su oni sto se nasladjuju tim pricama,... znaci ko sve ima pravo glasa u drzavi.....
nije istina...ne znas kakva je ta zena privatno...i ne mozes porediti...zena samo obavlja svoj posao..
nije istina...ne znas kakva je ta zena privatno...i ne mozes porediti...zena samo obavlja svoj posao..
Mozda neko od tih ludaka dobije aplauz i za ubistvo!Prava svalercina!
Pola 'gostiju', po sopstvenim 'priznanjima' potpada pod neku vrstu zakonskog prekrsaja.
Nego gledam voditelje koji normalni dodju na pink. a onda postanu debilcine.
Pare vrte, i ne znam sto se jos uvek iznenadjujem zbog toga.
Ima tu istine, a i emisija je gledana iako se svi neshto zale. Isto kao ono njesra od velikog brata ili farme. Svi se zgrazaju, a svi gledaju![]()
Mene jedan drugi fenomen zaokuplja.
Kako televizije te 'novinare' voditelje vuce i srozava u glib i g*vna.
Mislim da je ta Tanja koja vodi ovo sranje bila vrlo interesantna i OK -kad je tek dosla na tu idiotsku televiziju.
Isto se desilo i sa Sanjom Marinkovic koja je pre nego sto je dosla na TU televiziju imala svoju emisiju na TV Politika, koju sam gledao jer je bila super, vrcava (duhom) voditeljka i interesantni gosti i teme.
Predje na TU televiziju i propade... dovodi u emisije onaj polusvet i postavlja im pitanja u skladu sa njihovim IQ - znaci ispod praga gledanosti.
Ali ko' sto u poslednje vreme sve cesce uvidjam
PARA VRTI
pa iako se sama Sanja M hrabrila da ima super ugovor sa idiotskom TV - mislim da sada vec roni po G
Tako pokusavam da opravdavam i Tanju (kojoj je vrhunac u emisiji kad pokusava da nas zainteresuje, da li onaj ***** guta ili pljuje, i ko koga bije i siluje) - ali ne uspevam u tome.