zaludnik
Primećen član
- Poruka
- 511
i meni se ukocila poluosovina . sta li to znaci ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gotovo je
lepo sam rekla da slusas muziku sumjivog kvaliteta :? a ti kao ma ne ovo ono :-?a sta bi drugo bilo?
Meni je ebsh veselo evo komshije iznad pustile neki zeshtji narodnjak..milina...

i meni se ukocila poluosovina . sta li to znaci ?

meni je stativ rešio problem.. pa nek shvati ko kako oće.Namestila sam kais, al' ne kapiram gde treba aparat da mi stoji?![]()
gotovo je
betmen u koznom odelu je bila kap previse u ovom stresnom danu :shock:
kao djuro u kucnim charolijama

e, a zamisli da aca pita koje sam godište... to bi bilo skeri =)e da pitala skvo koje si godishte...ja zaboravio da li je 80. ili 81.![]()

pa ne...sad imamo kreNpitu... ja mislim da naši zapadni susjedi kažu kren za ren.. tako da je to čudna neka pita. a onom spuki osećaju baš pogoduje ovoliki broj klonova. kao da je sve počelo kad je dodato 18+... ili se ja vozim..Jeee juce dosla shampita, sad imamo i krempitu. :-)
opet... a zar nije ona jednom banovana?al ova samanta spamuje blogove
kud ce joj dusa![]()
..možda... mada...Parka, mislimo isto. Al' sta da se radi, mozda je pravopisna greska. :-)
pa jeste banovao je jomini valjda pa je isteko ban i sad eto hara sa onim kicerica slikama
vrti mi se u glavi cim otvorim blogove qq :shock:
jao sad sam se zbunila od ovog sokiranog smajlija ne znam sta da odgovorimti otvaras blogove?:shock: