TRENURNO MISLIM NA...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e, jelka je ok
al kad kupe veštačku jelku (da se ne cimaju svake godine, mislim kupovina jelke-cimanje!) pa je poprskaju mirisom bora....smrt.
ja ako budem imala klince svake ću godine da im kupujem jelku. sa busenom.

al kad kupe veštačku jelku (da se ne cimaju svake godine, mislim kupovina jelke-cimanje!) pa je poprskaju mirisom bora....smrt.
ja ako budem imala klince svake ću godine da im kupujem jelku. sa busenom

Samo sam se jednom zeznula pa uzela jelku sa busenom .. prvo, teska je kao crna zemlja (logichno :) ) .. a drugo, u busenu bio mravinjak, pa kad su se razmileli crni mravi po kuci .. morala sam da postavljam 'klopke' jer mi je bilo zao da bacam jelku i pre nego sto je dosla NG :)

***** jelku,jesi nasla dasu koji ce tebe da okiti?

Nemam sad ni vremena da se bakcem sa muskarcima, jbg, kad nemam stalnog, proverenog, pouzdanog .. sva je prilika da cu se kresati tek sledece godine :)

u je, nemoj više master, možda izvšim samoubistvo pa ćeš da me nosiš na duši....

vesela, ja nikad nisam dobila mrave i ne znam nikoga ko jeste.. samo nisi imala sreće u tom trenutku. a lepo je kad znaš da ti je jelka samo gost i da će posle NG nastaviti život na nekom drugom mestu. ne znam dal se još organizuju one akcije prikupljanja i sađenja novogodišnjih jelki...

crko fakin osigurac, pa mi poyebo ves mashinu i boyler, a ja sirota glupa...citav dan se zezam sa kucnim poslovima, cak sam i kuvala, uopste ne znam sta mi bi...danas sam sve vreme brinula o jednoj osobi, koja to zasluzuje, ali je crnjak u tome, sto je onog koga treba, bolelo uvo, da ne kazem `rac, a to je vrhunac njegove necovecnosti....
danas treba da svedem finansije, peglam, obavim shoping, predjem pola grada, a ne spava mi se, posto sam se raspustila....
a u utorak..."I wanna fly, so high, under the raibow".....:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back