Butterflies & Hurricane
Ističe se
- Poruka
- 2.322
Ma....ko me terao da uchim u krevetu...:?
Sad cu da se kaznim pa da uchim u petak uveche, samo da popijem kafu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znachi krenula sam sa punom voljom za uchenje i zaspala nad knjigom. Odspavala sam dobrih 2 sata...:-?
Ma....ko me terao da uchim u krevetu...:?
O kako su dobre čizmice. :razz:meni je cizmice napravila jedna urmasica koja ima kapicu
ajd uradi nešto drugo, bar da se imaš rašta kazniti :razz:
hvalaO kako su dobre čizmice. :razz:
moj demian je crni macor aka otelovljenje sotone u macki.hihih ja sam to ime predlozila deveru za sina,posle je zavladala tisina i promena teme
a ko je tvoj demijan?![]()
Neznam za strah. Sta je to strah?
meni se to danas desilo po drugi put,i kada sam videla tu osobu u trenutku sam se setila da sam je i prosli put srela na slicnom mestu,ali pre mozda godinu dana ili tako nesto...i da sam isto u trenutku osetila iskonski strah,kao nikad do tada :| da li je zbog pogleda,ili jednostavno je covek lud,ili odise necim zlokobnim...ne znam...odvratnonemam objasnjenje...nikad mi se to ni sa kim drugim nije desilo.
ne znam mozda je i to...ne ponovilo se.Meni se desilo , isto dva puta ali s razlicitim osobama.
Imali su takav pogled da ti se sledi krv u zilama , samo me nesto preseklo , okrenula glavu i nastavila dalje.
Posle sam razmisljala ono sto pricaju nashi stari...''urokljive oci''
losa konstelacija? :|... to gde su ljudi sa foruma?
Sto su se odjavili???
Ima li tko(ga) da mi objasni ovu pojavu?
Evo i ja da se malo čudim. :shock: :shock::shock::shock:
Haaard
Samo se ti opusti i uživaj. :razz:Hvala na odboru za docek![]()
... to gde su ljudi sa foruma?
Sto su se odjavili???
Ima li tko(ga) da mi objasni ovu pojavu?