TRENURNO MISLIM NA...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hihih ja sam to ime predlozila deveru za sina,posle je zavladala tisina i promena teme
a ko je tvoj demijan?:lol:
moj demian je crni macor aka otelovljenje sotone u macki.
danas me je zlostavljala jedna macka,isto zla,pa sam ga se setila :(

inace jel vam se desilo nekada da prodjete pored nekoga i u trenutku osetite ogroman strah,nesavladiv skoro...i neopisiv poriv da pobegnes,da se sklonis...i neverovatan udar adrenalina u sekundi :|

meni se to danas desilo po drugi put,i kada sam videla tu osobu u trenutku sam se setila da sam je i prosli put srela na slicnom mestu,ali pre mozda godinu dana ili tako nesto...i da sam isto u trenutku osetila iskonski strah,kao nikad do tada :| da li je zbog pogleda,ili jednostavno je covek lud,ili odise necim zlokobnim...ne znam...odvratno :( nemam objasnjenje...nikad mi se to ni sa kim drugim nije desilo.

meni se to danas desilo po drugi put,i kada sam videla tu osobu u trenutku sam se setila da sam je i prosli put srela na slicnom mestu,ali pre mozda godinu dana ili tako nesto...i da sam isto u trenutku osetila iskonski strah,kao nikad do tada :| da li je zbog pogleda,ili jednostavno je covek lud,ili odise necim zlokobnim...ne znam...odvratno :( nemam objasnjenje...nikad mi se to ni sa kim drugim nije desilo.

Meni se desilo , isto dva puta ali s razlicitim osobama.
Imali su takav pogled da ti se sledi krv u zilama , samo me nesto preseklo , okrenula glavu i nastavila dalje.
Posle sam razmisljala ono sto pricaju nashi stari...''urokljive oci''

Meni se desilo , isto dva puta ali s razlicitim osobama.
Imali su takav pogled da ti se sledi krv u zilama , samo me nesto preseklo , okrenula glavu i nastavila dalje.
Posle sam razmisljala ono sto pricaju nashi stari...''urokljive oci''
ne znam mozda je i to...ne ponovilo se.
traume iz detinjstva :|
... to gde su ljudi sa foruma?
Sto su se odjavili???

Ima li tko(ga) da mi objasni ovu pojavu?
losa konstelacija? :|

ne znam ni ja...bedak kako god...:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back