@leks@
Primećen član
- Poruka
- 501
yap:razz::razz:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
milosrdna snoshka!!!
izadjesh mudonjo na ulicu pa nagazish neku ili nekog
dako se dize samopouzdanje a ne bivshom ili bivshim
E ne mogu da se složim sa tobom... Tek mi je to nešto bezveze.. Mada, nisam muško, pa možda ni ne razumem taj vid podizanja samopouzdanja:-?
E ne mogu da se složim sa tobom... Tek mi je to nešto bezveze.. Mada, nisam muško, pa možda ni ne razumem taj vid podizanja samopouzdanja:-?
shta me ne razumesh?
ok je nabosti se na qurqc bivshem ali nije ok izatji na ulicu i natji neshto????
ma ja sam lud shto uopshte pokushavam da napravim moralnu razliku!
shta me ne razumesh?
ok je nabosti se na qurqc bivshem ali nije ok izatji na ulicu i natji neshto????
ma ja sam lud shto uopshte pokushavam da napravim moralnu razliku!
Ok je nabosti se na **** bišem ali nije ok izaći na forum i naći aleksu
ma, ja sam lud shto uopshte pokushavam da napravim oralnu razliku :razz:
na seks...
i da vam nešto teta skeri objasni,
ovima koji su poeveli žučnu raspravu o tome sa kim da se bejem, dok ja nisam bila tu...
vako, taj BIVŠI, je stvarno super bejač...
i ostao je tako kao neko na koga mogu da se oslonim kad dođe nejebica...
bila sam jako zaljubljena u njega...
i lepo mi s njim da se bem...
a da izađem i nađem nekog novog, to jeste dobar savet i i ja bih tako savetovala...
al ja da bi se bejala mora prvo da se povežem s tom osobom, pa da se znamo, pa tako, kilavo...
e, kad se svašta ispuni bude seksa odličnog...
ama bre imam i ja dušu, bolje da se bem sa tim bivšim nego s ovim što me ostavio...
ili ne daj bože da zagorim...
što da zagorim, kad imam s kim...
e, tako...
ljubi vas teta skeri :wink:
Treba mi elektricar, hitno. Ne radi bojler, ali ne svetli lampica na prekidachu, a osigurach je ok .. shta bi to moglo da bude, prekidach mozda .. sta god, bojler ne greje.
vako, taj BIVŠI, je stvarno super bejač...
i ostao je tako kao neko na koga mogu da se oslonim kad dođe nejebica...
bila sam jako zaljubljena u njega...
i lepo mi s njim da se bem...
Da nije osigurac?Treba mi elektricar, hitno. Ne radi bojler, ali ne svetli lampica na prekidachu, a osigurach je ok .. shta bi to moglo da bude, prekidach mozda .. sta god, bojler ne greje.