TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma stari je super on u opste ne pravi probleme
nego mama je sva dramaticna i uplasena,i oce da mi se petlja u zivot (a ne shvata da sto vise insistira,da sve manje povratne reakcije dobije posebno kad tracari).valjda sto sam jedino dete pa misli da sam retard :neutral:
mislim sta ona radi kad me nema po dva meseca leti.pati u sobi jer je izgubila objekat i smisao svog zivota :shock: ili sta :?
rekla sam joj da je dobro sto nema sina jer bi bila prava srpska majka opterecena jedincem :lol:
a pritom nikada nisam trazila vise paznje od onoga sto sam dobijala.sta vise htela sam manje :|
kako rotidelji i deca mogu toliko da se razlikuju :neutral: da mi nije majka po definiciji,verovatno bi bila jedna od onih ljudi koje ignorisem ili cak izbegavam :lol:

ma bice to u redu...prolazio sam kroz slicne situacije...na kraju se izborish za svoje...

na stimulaciju percepcije
Ijuuuuu Ranko.
k040.gif

Mislim na isto ono na šta mislim već nedelju dana ali čini mi se da malkice popušta. :-)

...mislim na Banshee-nu mamu i kako to mora da je teshko kad ne znash ko je tvoje dete...i koliko sam srechna shto je ovo moje pile moj najbolji drug chak i da nismo u rodu i shto je super shto i ne pokushavamo da budemo drugarice vech se samo kapiramo...ja sam najsrechniji chovek na svetu...
Banshee, idi poljubi mamu, nema veze shto se ne razumete, vazzno da se volite.

Mislim se zashto li struja misli na Tony-a Montana i da li zapravo misli na Boru Grbavca...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back