T
trachara
Gost
ma daj hard
rio nema veze sa avanturizmom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da,shvatila sam kako sam dooobro formulisala pitanje i samo sam cekala ko ce da mi odgovori....Maslachak:klinci po vasceli dan pikaju tenis ispred moje zgrade...![]()
Ma, nemoj...a, "Momci iz Brazila"?trachara:ma daj hard
U12.39 počinje prvi singl.Dejvis kup.tara623:zna li neko ko igra danas tenis i u koliko sati?
Hvala,hvala...Znam da je Dejvis kup nego ne znam ko igra prvi mec....Tsutomu:U12.39 počinje prvi singl.Dejvis kup.
Uh to i mene kopka...Sad' ću da proguglam.tara623:Hvala,hvala...Znam da je Dejvis kup nego ne znam ko igra prvi mec....

Tsutomu:spektakl na dejvis kupu,
srbi australijance tuku,
najavljuje tadić boris,
d'izvuče političku koris'...
Odo' ja da gledim...

Al' zato mi je novi u profilu i to 400x400 pix.marina.c:'El sam loše videla 'el si ti vratio stari avatar??! Taro, Taro, šta činiš od čo'eka!!?![]()
Vidis da se svi raduju tvom starom avataru....Trebalo bi da mi budes zahvalan.... A đura će da ti oprosti što te je tuk'o...tara623:Ma u rpfil ti ne zalazim...Vidis da se svi raduju tvom starom avataru....Trebalo bi da mi budes zahvalan....
![]()

Ma sada se raduje..vidis da nas Janko zeznuo...jbg...Tsutomu:A đura će da ti oprosti što te je tuk'o...
Dobio sam gomilu PP-a kako mi je stari bio bolji.![]()
Ali neka, radi tvog' užitka...Meni je svejedno, nego sad' mi se avatar
ljuti, znaš da je iz Australije...a mi ih krcamo u tenisu... (:
--
A crveni avatar sam stavio u profil da ga gledaju oni kojima se sviđa,
znam da ti nećeš sigurno. Tebe australijanac omađij'o...![]()

u cemu bi uzivala? U cebetu?tara623:kako mi se ne ide napolje...tako bih se slatko uvila u cebe i uzivala...
jbg...ja bas volim sama da se uvijem u cebe i uzivam....BL_Devil:u cemu bi uzivala? U cebetu?
fino je to sa cebencetom samo ja nebih sam...![]()