pater.familias
Gost
- Poruka
- 13.230
Bad boys, bad boys,tara623:ma bad boy varijanta mi je bolja...jbg...![]()
whatcha gonna do,
what'r ya gonna do
when they come for you...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bad boys, bad boys,tara623:ma bad boy varijanta mi je bolja...jbg...![]()

E,znala sam da ces to napisati...Citam te ko Ray note...Tsutomu:Bad boys, bad boys,
whatcha gonna do,
what'r ya gonna do
when they come for you...
![]()

Jao' iskvarismo se međusobno.tara623:E,znala sam da ces to napisati...Citam te ko Ray note...![]()

Ali, prelep je on svakako! Ja sam bila fina dok tebe nisam upoznala i sto je najvaznije postovala sam Ray-ev negativni odnos prema crnom humoru...Tsutomu:Jao' iskvarismo se međusobno.
![]()
He ) A jeste teško šaliti se sa nečim takvim u njegovoj situaciji, ali u trenutkutara623:Ja sam bila fina dok tebe nisam upoznala i sto je najvaznije postovala sam Ray-ev negativni odnos prema crnom humoru...
drugacije ne shvataju...jedino ako ne vidis svet oko sebe mozes shvatiti...Tsutomu:He ) A jeste teško šaliti se sa nečim takvim u njegovoj situaciji, ali u trenutku
meni izgleda drugačije...naivno. Jbg baš je bdk kad' neko ne vidi svet oko sebe,
tužno, ali svi to drugačije shvataju. Imam ja nekih tužnih sećanja na tu temu, ali
neću da razmišljam sad' o tome...
P.S. Sad' ispadoh samo JA kriv... ?![]()
U pravu si, drugačije gledaju na to... (e' al' nisam boldov'o zbog toga...tara623:drugacije ne shvataju...jedino ako ne vidis svet oko sebe mozes shvatiti...
p.s.Kriv si,kriv uvek si kriv...Ti si rodjen kriv...
)"Sutra ću misliti o tome"....dobar moto...Tsutomu:U pravu si, drugačije gledaju na to... (e' al' nisam boldov'o zbog toga...
nego da naglasim gde sam pogrešio)
Neka sam kriv, bolestan i iščašen večeras, sutra ću biti zdrav i prav.![]()
Spi, lepo spi, odo' ja da spy-spy komšinicu.tara623:"Sutra ću misliti o tome"....dobar moto...![]()
Odoh ja da spim,mrtva sam...

je l dana?tara623:"Sutra ću misliti o tome"....dobar moto...![]()
Odoh ja da spim,mrtva sam...