TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tara623:
Pa tako reci...vidis da sam umorna i da mi mozak radi lagano...tako da bez dvosmislenih recenica molim i didaktickih pitanja :lol:
Ništa od sutra menjam nick... :twisted: Nećete me više zezati za iddaktička pitanja. !
Hahahahaha... :lol: Neću više dvosmisleno... :D
A mene glava otkida od danas, mnogo sam se iznervirao, pa mi još uvek
prEtisak na 220... Onako potiljak i sa strane me boli... :x
A lekove ne volim da pijem, ja sve na suvo preguram.

Tsutomu:
Ništa od sutra menjam nick... :twisted: Nećete me više zezati za iddaktička pitanja. !
Hahahahaha... :lol: Neću više dvosmisleno... :D
A mene glava otkida od danas, mnogo sam se iznervirao, pa mi još uvek
prEtisak na 220... Onako potiljak i sa strane me boli... :x
A lekove ne volim da pijem, ja sve na suvo preguram.
ma nemoj nik..samo avatara i bice dovoljno....feruj mi...
I uzmi jedan brufen nece ti nista biti...bolje nego da trpis te "glavobolove"...

Vesela_zena_beogradska:
Ja tebe, devojko, nisam ovde ni primetila dok mi nisi napisala da sam bolesna, tako da tek ja nisam imala nameru da se prepucavam, i koliko god ti za sebe smatrash da si normalna, toliko i ja to smatram za sebe. Jedino bi psihijatrijsko veshtachenje moglo da utvrdi ko je ovde zdrav ili bolestan, bez obzira na to shto se tebi prichinilo ... elem, lako je nekome reci da je bolestan, kao shto si videla i sama, a josh je lakshe naci bilo kakav razlog kojim se opravdava izrecheno. Svoje drugarice procenjuj po pitanju zdravlja, jer ih svakako bolje poznajesh od mene, ako si se vec latila psihologije, a moje pisanije nije namenjeno osobama koje su tek otvorile vrata za odrasle, ako i toliko. Drugim rechima, ne chitaj vishe shta pishem i lepo tebi, lepo meni.
Ja sam rekla da je bolesno ono shto sam citirala.
I stojim iza toga. Po mom mishljenju, neko ko napishe onako neshto nije normalan. Ne slazesh se? Slobodno nastavi da me pljujesh po forumu, i da (hm.....kako ono beshe...?) cekash kitu koju cesh da primish veceras, samo se nadam da ti grupnjak veceras nece propasti, jer ce ti onda izvatavanje pod tushem (jesam li pogodila?) biti dosadnije....jer to je sve, fala bogu, normalno...i dok ima vas tako zdravih i normalnih ljudi, sve ce da bude divno,kao i do sada...ako je to taj svet odraslih u kom (mislish da) se nalazish, onda se bojim da zaista josh uvek ne mogu da dohvatim kvaku tih vrata za odrasle, u zelji da nikad ne odrastem....
Ali jedini pametan savet od tebe je taj da prestanem da citam tvoje postove, (a necu mnogo propustiti), pa lepo tebi lepo meni. Ovo je za mene zavrsheno, necu vishe da ti odgovaram na postove.

tara623:
ma nemoj nik..samo avatara i bice dovoljno....feruj mi...
I uzmi jedan brufen nece ti nista biti...bolje nego da trpis te "glavobolove"...
Ferujem ti. :)
Ma nemam normalan brufen ovde. Mi kupujemo lekove na kilo, pa
sam jednom kupio kutijicu brufena 600 50-ak kom. čini mi se, al' bio nešto mnogo tvrd,
ne može da se pije. Nije bajat tako je proizvođač zamislio. Malo ću da istrpim...
Biće sve ok... :D Nego sad i kad lekove kupuješ moraš da biraš 'marku'... :D

Tsutomu:
Ferujem ti. :)
Ma nemam normalan brufen ovde. Mi kupujemo lekove na kilo, pa
sam jednom kupio kutijicu brufena 600 50-ak kom. čini mi se, al' bio nešto mnogo tvrd,
ne može da se pije. Nije bajat tako je proizvođač zamislio. Malo ću da istrpim...
Biće sve ok... :D Nego sad i kad lekove kupuješ moraš da biraš 'marku'... :D
uh...tutsi...pa prosle su devedeste.... :D

Tsutomu:
:lol: uvek mi zanimljivo kad me neko tako oslovi... :)
A brat voli da se kljuka čim ga nešto malo zaboli, ja ih ne pijem nikad.
Stvaram prirodni imunitet. :D
Dobro,Tutsi..samo da tebi bude zanimljivo...i da te glava vise ne boli...ja vise licim na tvog brata...davno me je napustio imunitet....mogu samo da se nadam onom polsanickom...jednog dana... :)

tara623:
Uh...taj diplomatski je jos bolji....A sto se poslanickog tice ja ga ne bih koristila u te svrhe...mozda samo za pesacke prelaze.... :)
Ili kazne za parkiranje...bad girl... :)
edit: Jubilej... 1000 pRostova... :D
hiljadu-dinara1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back