TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milan_m:
vezu imam mnogo jaku, sve sam zavrsio, sledece nedelje trebam da odem da lezim u bolnicu na Dedinje...

@trachara
nekad bese Nevernik, a secas se sigurno koja tad uze mi srce, ona ode, a ja ostah sam... :???:
Joooj! A sto si promenio nik? Drzim ti palceve. By the way secam se tvojih ranih radova... kad si isao na neku proslu operaciju pa nisi vodio ljubav s curom dve meseca... pa bili neki problemi ;)

Liv Tyler:
Joooj! A sto si promenio nik? Drzim ti palceve. By the way secam se tvojih ranih radova... kad si isao na neku proslu operaciju pa nisi vodio ljubav s curom dve meseca... pa bili neki problemi ;)
jaoj da , bila je to operecija slepog creva...
a sad nema cure, nema ni sexa(stalnog)...
a sto se tice nicka (banovan sam), mozda cu i opet da popijem ban, a zaista mi tad nije bilo jasno(mada predpostavljam) :lol:

kako sam mogla da izbrisem tu poruku,da budem tako glupa i ne shvatim ko mi je poslao istu.Sad znam da nije greska,sad znam ciji je to br,ali ga nisam upamtila nisam mislila da je vazno...sta sad,sta sad........
clu noc i dan mislim samo o tome....poludecu:(

Lusy Lusy:
kako sam mogla da izbrisem tu poruku,da budem tako glupa i ne shvatim ko mi je poslao istu.Sad znam da nije greska,sad znam ciji je to br,ali ga nisam upamtila nisam mislila da je vazno...sta sad,sta sad........
clu noc i dan mislim samo o tome....poludecu:(
ako si 063 i prepaid imas opciju listu poziva, mene pokrali pa reko da vidim ko je tu lud.

# zamisli #:
ako to dobro radis mozes uzeti dobru kintu - ja sloro bio na sajmu mange u francuskoj
iskreno tek sam pocela,ucim kako se crtaju oci mange,odeca...oblik lica...
danas sam se prvi put usudila da nacrtam jednu i za prvi put...pa prilicno sam ponosna na sebe...nemam skener inace bih se rado pohvalila svojom prvom "loshom" manga devojkom;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back