- Poruka
- 2.185
Tsutomu:Zaboravi na entonija, nađi nekog đola,peru,miku,sašu...
Eh, htela bih ja... Ali ne mogu...
Kad sam kreten...
Mislim, niko mi se ne svidja sem Anthonyja...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tsutomu:Zaboravi na entonija, nađi nekog đola,peru,miku,sašu...
Kad sam kreten...
Mislim, niko mi se ne svidja sem Anthonyja...Kojim putem? Vazduh, telesne tečnosti...preko foruma?Lusy Lusy::? a ja sva ishcasena
pazi se,mozda je prenosno![]()

elektronskim putem je najgore,preko zracenja...pogotovo sto ti imas kratku kosu!Tsutomu:Kojim putem? Vazduh, telesne tečnosti...preko foruma?![]()
Ma ova moja psiho-iščašenost se lakše prenosi putem neta.Lusy Lusy:elektronskim putem je najgore,preko zracenja...pogotovo sto ti imas kratku kosu!![]()

*RHCP 4ever*:

utice,primecujem...ali mi nekako zao da te stavim na ignorTsutomu:Ma ova moja psiho-iščašenost se lakše prenosi putem neta.
Pazi se. ! danger
Čini ti se pogledaj temu jahačice... (;Lusy Lusy:utice,primecujem...ali mi nekako zao da te stavim na ignor
ti si pozitivno ishcasen,a to ne moze biti tako strasno!
veprino jedna pokvarenaTsutomu:Čini ti se pogledaj temu jahačice... (;![]()
Znam... trebao sam da ostanem onaj stidljivi 5. s leva... ?Lusy Lusy:veprino jedna pokvarena![]()
na tebe buljokaLusy Lusy:veprino jedna pokvarena![]()
ma sve dok imam nekog pametnog da jasemTsutomu:Znam... trebao sam da ostanem onaj stidljivi 5. s leva... ?
Bio bi fin, religiozan vepar.

de si?buljoka je veceras malo skrenulaLysergicAcid:na tebe buljoka8-)
Lusy Lusy:de si?buljoka je veceras malo skrenula![]()
ako pa takvu te i volim, samo da je skrenuto tada jeLusy Lusy:de si?buljoka je veceras malo skrenula![]()
Ja tebe od sinoć ne umem da shvatim za ozbiljno.Lusy Lusy:ma sve dok imam nekog pametnog da jasem
edit: posto sam nastradala na drugim temama,samo da dodam da me ne shvatate bas uvek tako ozbiljno.

uredu sam?chika_doktor:sta se pravdas u redu si ti
pa dobro,a ja bas pomislila da preterujemLysergicAcid:ako pa takvu te i volim, samo da je skrenuto tada je8-)

zasto od sinoc?Tsutomu:Ja tebe od sinoć ne umem da shvatim za ozbiljno.
(dobro... preterujem)![]()
Od onih saveta za biznis...studenjak, to.Lusy Lusy:zasto od sinoc?
hehe,a da ti se javim ja za par dana kada izlecim ovo ludilo?8)
jeste sinoc valjda...vise sam izgubila osecaj za dane i nociTsutomu:Od onih saveta za biznis...studenjak, to.
jel' to bilo sinoć? :?
Lusy Lusy:jeste sinoc valjda...vise sam izgubila osecaj za dane i noci
to je bio odlican plan,samo ga je otkrila jedna ne bas tako pouzdana osoba...
mislim zbog mog trenutnog nikotinskog ludila:?

mozda su se samo postidela,ipak si prodaju trebao da prepustis meni jer i ja sam zensko i dobro bih im uvalila i te polovneTsutomu:
Nema veze, ionako mi je propalo tržište, pitao par forumašica da kupe,
ali izgleda da nisu mnogo zainteresovane za polovne komade.![]()
Prob'o sam sve znane i neznane tehnike uvaljivanja, ništa.Lusy Lusy:mozda su se samo postidela,ipak si prodaju trebao da prepustis meni jer i ja sam zensko i dobro bih im uvalila i te polovne![]()