tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Ma samo kada sam ja tebi vratila avatar...Zefirra:Ej bre , sto ste vas dvoje slatki!!! :rolleyes:![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma samo kada sam ja tebi vratila avatar...Zefirra:Ej bre , sto ste vas dvoje slatki!!! :rolleyes:![]()

...pa tu je negde...nisi se mnogo zayebo...Tsutomu:Jao što mi nešto bezobrazno palo na pamet... (:
a ovaj ti je nesto tuzan!tara623:Ma samo kada sam ja tebi vratila avatar...![]()
rekla si mi...ali nadam se da te ne rastuzi kada me vidis...Lusy Lusy:a ovaj ti je nesto tuzan!
ali lep je...
Jesi li ovo već rekla negde il' sam upao u neki procep prostorno-vremenskog kontinuuma?Lusy Lusy:a ovaj ti je nesto tuzan!
ne rastuzi me,nego eto...a ja vec to rekla,ali dobro...veceras sam nesto cudna pa malo skrecem sa normalnog tokatara623:rekla si mi...ali nadam se da te ne rastuzi kada me vidis...ali lep je...

aha...Corto Malteze:manga the law![]()
mora da si upao,tj zalutao....deja vu babyTsutomu:Jesi li ovo već rekla negde il' sam upao u neki procep prostorno-vremenskog kontinuuma?
Do you like me talkin' dirty..?![]()
![]()

...no dobro , moj mi u potpunosti odgovara sada...i profilna slika...Sledeći put upozori, sitnim slovima na kraju posta, samo za mene,Lusy Lusy:mora da si upao,tj zalutao....deja vu baby
ma ja se ponavljam,jbg volim da se ponavljam ko pokvaren gramofon![]()
hocu hocu...nisam znala da postavljam toliko zbunjujuce postove...sta da radim kad ni samu sebe ne razumem...Tsutomu:Sledeći put upozori, sitnim slovima na kraju posta, samo za mene,
da mi se ne desi da opet upadnem u beskrajno razmišljanje da li sam to
samo sanjao ili...
vo je u trenutku izletelo iz mene,suzdrzavala sam se od kompliciranja