pater.familias
Gost
- Poruka
- 13.230
colle75:cole daje tari (cistu) maramicu...
don`t be sad she will БИ БАК !!!
Jesi ti gamemaster? Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
colle75:cole daje tari (cistu) maramicu...
don`t be sad she will БИ БАК !!!
Jesi ti gamemaster? opusti se onda i ne lupaj glavu,znaci da ces sa 30 da izgledas kao da ti je 23 :-D :-D :-DZefirra:Prolazim kroz svoj blok , na putu od citaonice do kuce. Razlupanog mozga od fenomena.
A možda se proces preokrene pa će da izgleda k'o da ima 45... (:colle75:opusti se onda i ne lupaj glavu,znaci da ces sa 30 da izgledas kao da ti je 23 :-D :-D :-D

eh da,mozda...al` sto razmisljati o tome sada...uhvati momenat i zivi ga ako je dobar :-D :-D :-DTsutomu:A možda se proces preokrene pa će da izgleda k'o da ima 45... (:
...vazi ,vazi .............i ja imam 56 pa me satiru klinke od 23 ...........divlja:Ja imam 32, a startuju me od 18 do 24 najcesce.![]()

Aha.tara623:sto si tako surov?to zbog novog avatara?![]()
ma ljubomora...bolje ti promeni tog navatara da te ne navataju....Tsutomu:Aha.Ovaj lik je zeznut do bola...a izgleda tako naivno...
A bre kako sam promenio avatar samo me napadaju neki manijaci. :x
Valjda im krivo.![]()
tara623:ma ljubomora...bolje ti promeni tog navatara da te ne navataju....
Samo neka probaju...Poslaću im starog da ih reši muka. 

Ma zaebi...kakav je to startcolle75:eh da,mozda...al` sto razmisljati o tome sada...uhvati momenat i zivi ga ako je dobar :-D :-D :-D

kambodza:...vazi ,vazi .............i ja imam 56 pa me satiru klinke od 23 ...........![]()
![]()
![]()
pa zar nikad nisi zamisljala da,za promenu,ti budes profesor :-DZefirra:Ma zaebi...kakav je to start
''Cao , idesh iz skole?''
Nema , moj opseg je ipak od 22 do 25...usko ali kvalitetno![]()
videla sam debelog odmah...Tsutomu:Samo neka probaju...Poslaću im starog da ih reši muka.
![]()
Ma nisu dobro pogledali avatara...Iza je drugar koji nije sladak.
edit: hehe, hoćeš da me nagovoriš da vratim onog što se tebi đa...
Joooj tara, čitam te k'o Rej Čarls note.![]()
cuvace te on...ali opet..ako promenis navatara nece biti potrebe da te cuva...Hvala lepo , jednog sam vec iskvarila pa sam nadrljala...nema shanse vishe...colle75:pa zar nikad nisi zamisljala da,za promenu,ti budes profesor :-D

Zefirra:Hvala lepo , jednog sam vec iskvarila pa sam nadrljala...nema shanse vishe...
...samo jednu sebe imam...![]()
Heh, na kratko, mrsh na svoj nalog!!!2pike:Preuzela sam tastaturu 8-)
E jesam djubreDerer:Zefirra,pa zar nemash ti 22 a ne 23?
85.?
Aaaaaaaa...podmladjujesh..krijesh godine a u stvari si matorka 84.,...provalili smo te...sam te...JA.
...nije to , nego ja racunam gazim 23-cu...ma posle 20-te ja ih vishe ni ne racunam 
Neka...ostaviću ja ovaj avatar, nek' puknu.tara623:videla sam debelog odmah...cuvace te on...ali opet..ako promenis navatara nece biti potrebe da te cuva...
p.s. a Rej nije voleo crni humor...cisto da znas...
Ma /skoro/ svi su ovde slatki.Zefirra:Ej bre , sto ste vas dvoje slatki!!! :rolleyes:![]()
Jao što mi nešto bezobrazno palo na pamet... (:Čili:..ispale mi oci danas...