ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Boli me noge....boli me guza....koji me đavo terao da idem u teretanu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ludopileglodjekosku:Boli me noge....boli me guza....koji me đavo terao da idem u teretanu...

Ma imam ja ulje za masažu....Eto ti bi mogao kolegijalno da se ponudiš da me izmasiraš.... Ako ti ruke ne drhte previše....chika_doktor:drugi put kremica pa lagano![]()

ajde bezi odavde...taman sam zaboravila na tebe...Dana2503:I tako...
Krece mi avion sutra ujutru u 7...
Odoh na 2 meseca u Kazakhstan na rad...![]()
Tako brzo? 8)tara623:ajde bezi odavde...taman sam zaboravila na tebe...
pa nadji i tamo net negde,da se ne ulenjisDana2503:I tako...
Krece mi avion sutra ujutru u 7...
Odoh na 2 meseca u Kazakhstan na rad...![]()
Pa, imacu, bre, net tamo, naravno...colle75:pa nadji i tamo net negde,da se ne ulenjis![]()
..da te ne zaboravimo :-D :-D :-D

ozbiljno ti kazem...beeezi...pocecu da placem na sred foruma....Dana2503:Tako brzo? 8)
Ajde, ajde, sta ti je?tara623:ozbiljno ti kazem...beeezi...pocecu da placem na sred foruma....

Zefirra:Zasto mene u poslednje vreme startuju deca od 15-17god?
Vec drugi put danas. A ja imam 23.
Moze li neko pametan da mi odgovori?

cole daje tari (cistu) maramicu...tara623:ozbiljno ti kazem...beeezi...pocecu da placem na sred foruma....
necu maramicu...hocu danicu...colle75:cole daje tari (cistu) maramicu...
don`t be sad she will БИ БАК !!!
E'... ja mislio da ti odgovorim, al' ne ispunjavam uslov.Zefirra:Zasto mene u poslednje vreme startuju deca od 15-17god?
Vec drugi put danas. A ja imam 23.
Moze li neko pametan da mi odgovori?
Smanji malo prohteve... :xZefirra:...ne mora ni pametan , samo nek nije nadrndan, ajde ljudi meni je sutra kljucni ispit , a ja sam vesela...budite i vi
![]()

Zef,pa ja nesto mislim(bez uvrede) sta ti radis na tim mestima gde su ti klinci...Zefirra:...ne mora ni pametan , samo nek nije nadrndan, ajde ljudi meni je sutra kljucni ispit , a ja sam vesela...budite i vi
![]()
Važno da je (čista)...colle75:cole daje tari (cistu) maramicu...
don`t be sad she will БИ БАК !!!

nista....Dana2503:Ajde, ajde, sta ti je?
Budi jaka...![]()