Na tebe, tebe, tebe... 
I idem da legnem da spavam i da jos mislim na tebe...

I idem da legnem da spavam i da jos mislim na tebe...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

od prasine do sladoleda put je poplocan .......tara623:na sendvic i sladoled...........

majo kupicu ti ja kornet koji ces?tara623:na sendvic i sladoled...........
pa sta da ti recem kad' imam sladole, a za sendvich da ne pricam.......tara623:prvo pojedes sendvic,pa sacekas pet minuta i navalis na sladled...
Ok,samo mi reci koja ulica...LysergicAcid:pa sta da ti recem kad' imam sladole, a za sendvich da ne pricam.......
a i pivo je tu , pa smatraj se pozvana 8-)
i da li je sladoled od cokolade?imam od cokomoko i od vanile, a ulica .......mozemo da vidimo ...... :wink:tara623:Ok,samo mi reci koja ulica...i da li je sladoled od cokolade?
E,Jandrla ta je najsladja...Jandrla:Josh jedna cigareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeta pre spaaaaaaaaaaaaaaaavaaaaaaaaaaaaanjaaaaaaaaaaaaa...
tara623:E,Jandrla ta je najsladja...
aaaaaaaaaaaaa,nemoj viseeeeeeeee,pascu u iskusenje da posle 8 meseci zapalim cigaru...Jandrla:Valjda...ma jeeste...ubacio sam i jednu mentos "wild fruit" bombonu...![]()
tara623:aaaaaaaaaaaaa,nemoj viseeeeeeeee,pascu u iskusenje da posle 8 meseci zapalim cigaru...

pridruzujem se cigaretisanjuJandrla:Sad moram josh jednu...![]()
lepo spavaj i sanjaj.......... 8-)tara623:a ti u dzoksu... :-x

tesko uskladiti i posao i zadovoljstvo majku mu gospodjica14:'bar jutar, trenutno sam malko uspavana.... **** me buran zivottesko uskladiti i posao i zadovoljstvo majku mu
, a danas moram da radim, smrc