kambodza
Elita
- Poruka
- 15.736
.......treba shetati psa ........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kambodza:.......treba shetati psa ........
Mloogo visoka za mene i poprilicno ravna,nije da mi smeta al` davno sam prosao tu fazu -kao glumica,pa pevacica,samo stvarne i opipljive licnosti :-D :-D :-DMYOB:![]()
![]()
![]()
pa igra nikol kidman. da sam musko ja bih se lozila na nju, pa mozda ti i jeste strastan.
tara623:...truba... :| ...a bilo potencijala...
kambodza:..................moja persona ...................

Ukoliko vec sutra...bez razmisljanja...MYOB:kastriraj odma'

colle75:Mloogo visoka za mene i poprilicno ravna,nije da mi smeta al` davno sam prosao tu fazu -kao glumica,pa pevacica,samo stvarne i opipljive licnosti :-D :-D :-D

Nevernik u to:na to sta se desilo sa ovim forumom, ozbiljno mislim da odem...
ma jok bre, nego zadnja dva dana ga preterase...MYOB:sto, vise ne gusite bojana i ti, pa ti smeta.

tara623:Ukoliko vec sutra...bez razmisljanja...![]()

bar po godinama....MYOB:pa ja mislim da je ona stvarna, ali nije opipljiva, istina. lepo je kad covek odraste. zaista.![]()
Nevernik u to:ma jok bre, nego zadnja dva dana ga preterase...![]()
To mu dodje gore nasilnistvo od klasicnog nasilnistva...kastracija...veliki rez...MYOB:ma kakvo razmisljanje. gledala ja jednu seriju gde je zena lepo muzu isekla onu stvar. dobro, on je bio nasilnik, ali sta ima veze, ako te je cimao za bezveze i to je nasilnistvo, zar ne.![]()

E, ako ti je taj film strašan, missim stvaaarno... kako se ono zove, Duhovi u Nama, jeste, pih...MYOB:![]()
![]()
![]()
pa igra nikol kidman. da sam musko ja bih se lozila na nju, pa mozda ti i jeste strastan.
Silent Bob:E, ako ti je taj film strašan, missim stvaaarno... kako se ono zove, Duhovi u Nama, jeste, pih...

MYOB:jeste, slazem se, ali ima tu i poneki biser. jesi citao pricu novog klona? vrlo simpaticna.