Kilavi Radonja
Aktivan član
- Poruka
- 1.931
sto mi dade ideju za temu!!!2pike:na istrebljivanje retarda sa foruma...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto mi dade ideju za temu!!!2pike:na istrebljivanje retarda sa foruma...

ajd da vidim sta hoces, da li mislimo na isto? hteo sam i ja ta otvorim....2pike:sto mi dade ideju za temu!!!![]()

cLick - OR - Die:Prokleta je ova Nedelja. Jel DanoA ova Warden ce da bode nozhem nekog pedofila izgleda

Warden_Assasin:Uh, dragi, nego shta! Samo neka joj se josh jednom priblizi.....![]()
Dal da se obesim ili da skocim s mosta....potopi noge u lavor.......hmmm...kada sam ja isla u skolu nije se ucilo u ovo doba godine...Liv Tyler:AAAAA! Spava mi se, a moram da ucimDal da se obesim ili da skocim s mosta.

_AnjA_:To je bedak osecanje, totalno. Kao da gledash film..Menjaj brzinu, pod hitno.

Kad ces doci?Dana2503:Ma, znam, evo trudim se vec skoro dve nedelje... :?

Pa ja se chula sa njom, ona ce ove nedelje, verovatno..ajd doooooooodji, bre, dovedi i ObijaDana2503:Gde? :|
U Bg?
Ne znam... Mislim da necu skoro... Jedino kad Tara dodje pa da cuva Obija...![]()
Ajde vishe..jbt, ko da pregovaramo o KosovuDana2503:Mozda nas dve dodjemo zajedno... Ne znam, dogovoricemo se...![]()

I kad sam ja isla u skolu nije se ucilo u ovo doba godineČili:...potopi noge u lavor.......hmmm...kada sam ja isla u skolu nije se ucilo u ovo doba godine...![]()
Pa vidim...uzas, zeno..tara623:E,ne znas ti koja doza neodlucnosti cuci u Dani...![]()
Zamisli ti kako je meni poslednjih 20 godina zivota..._AnjA_:Pa vidim...uzas, zeno..![]()

Mislim, onako, ko u filmovima...