kambodza
Elita
- Poruka
- 15.736
...idem da shetam psa ...............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj jos malo ostanikambodza:...idem da shetam psa ...............

U kom gradu?tara623:Jbg i dalje mislim na to kako da nadjem stan...![]()
Ne mogu ti pomoći...tara623:Beogradu...

Pa, naravno da treba ici kod zubara. Ja svakako ne pijem nikad lekove protiv bolova, ali ako je mozda covek vec bio ili mu je zub pod lekom...chika_doktor:najlakse popiti tabletu! idi kod zubara!
Popio,ne pomaže...Kljukam se i antibioticima...Dana2503:E, jbt, sad mi te zao... :| Popij lek, ne trpi.
U,bre doco..sto matora?Ja mislila da sam u cvatu mladosti...chika_doktor:![]()
bash si vickasta...matora al vickasta
![]()
Hehe, idi kod frizera, ne brini ako ti otfikari uvo, onda zub neces ni osetiti...slavishans:Popio,ne pomaže...Kljukam se i antibioticima...![]()
Kod zubara ne mogu jer je pod upalom pa mi ne sme ništa raditi.Odoh kod frizera da malo skratim vreme.
tara623:Jbg i dalje mislim na to kako da nadjem stan...![]()
)Baš tako!Dana2503:Hehe, idi kod frizera, ne brini ako ti otfikari uvo, onda zub neces ni osetiti...![]()

slavishans:Popio,ne pomaže...Kljukam se i antibioticima...![]()
Kod zubara ne mogu jer je pod upalom pa mi ne sme ništa raditi.Odoh kod frizera da malo skratim vreme.
E,ako je sladak..._AnjA_:Eeeeeeeeeeeeeeeee, pa imam ja stan koji izdajem, na Bulevaru, 35kvadrata.Hoces, hoces?? Mnogoooooooo je sladak)
Javljam se ako treba pomoci sto god._AnjA_:..na to kako izvrshiti savrshen zlochin, a osloboditi planetu bar jednog skota..hm, pa to je onda dobro delo?? Da, da, jeste.