_AnjA_
Aktivan član
- Poruka
- 1.911
pa vodi se kao 1-1/2..al ja ipak mislim da je garsonjera..kod Vuka, soba, kuhinjica, odvojena, kupatilo i mali antre.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
_AnjA_:..na to kako izvrshiti savrshen zlochin, a osloboditi planetu bar jednog skota..hm, pa to je onda dobro delo?? Da, da, jeste.
Hmm.. znala sam da na tebe mogu da rachinam..u pitanju je moja shefica, jedna zla baba od silikona..mislim da bi je trbalo______________, sad cuti.Detalje necemo javno, plan vec imam!!Dana2503:Javljam se ako treba pomoci sto god.![]()
Ah..da, nisam to napomenula?!?Dana2503:Tara, posalji joj pp. Ozbiljno ti kazem. Ne brini sto ce Anja tu da dolazi i da pravi zurke i da vodi mene i nepopravljivu...![]()
Ma nece joj to smetati.. 
Eto..jesam ti rekla Danitze..nece joj smetati, a i bicemo tihetara623:Ako ste u pitanju ti i nepopravljiva nema problema...Bice dobre zurke...

A sto cete biti tihe_AnjA_:Eto..jesam ti rekla Danitze..nece joj smetati, a i bicemo tihe![]()
![]()

_AnjA_:Ah..da, nisam to napomenula?!?![]()
Ma nece joj to smetati..
![]()
Juuuuupiiiiiiiiiii!!!!! Ma ionako sam lagala..ne dolazi u obzir da budemo tihe, ja to ne umemtara623:A sto cete biti tihe![]()

Tara cuti. Nemam centralno :-( Ali, mnooooooogooo je sladakDana2503:Jes, vala, Anja, vish da Tara hoce da budemo glasne.Ma, ja kazem, vas dve se lepo preko pp-a, i mozda padne neki sex, mislim dogovor.
![]()
)Kazem ti ja da ako je sladak..._AnjA_:Tara cuti. Nemam centralno :-( Ali, mnooooooogooo je sladak)

Pa dobra sam, bre...sve smo se lepo dogovorileDana2503:Anja, budi dobra sa mnom, Tara je moja najbolja drugarica.![]()

Zurka, zurka!!! 

Ma, ne radite mi to, bwe..._AnjA_:Vidim da je u vec u buniluZurka, zurka!!!
![]()
Na poslu sam, dosta sa tim zurkama, ja ne znam ni sta je to...