senoviti
Ističe se
- Poruka
- 2.370
jedna crna mala iz valjeva grada...`daleko`? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dana2503:Muka mi je vise od samackog zivota. >__>
Hocu da mi neko sprema da jedem kuvano!!!
Hocu da ne perem ves sama, (mada ga nikad ne perem), ali i to me smara!!!![]()
Muka mi je od racuna!
Sto sam zurila da zavrsim fakultet i da pocnem da radim!!!
Mogla sam lepo da ostanem u studentskom domu jos, i da se zezam, i da ustajem u 3 po podne, i da visim na netu koliko hocu!!!
Mrzim da usisavam, (ni to ne radim), mrzim da perem sudove, mrzim da budem glupi odrastao covek!!!![]()
Jel ima neko ko hoce da zivi sa mnom i da radi sve ovo, (ja placam gajbu i sve ostalo)?![]()
Dana2503:Muka mi je vise od samackog zivota. >__>
Hocu da mi neko sprema da jedem kuvano!!!
Hocu da ne perem ves sama, (mada ga nikad ne perem), ali i to me smara!!!![]()
Muka mi je od racuna!
Sto sam zurila da zavrsim fakultet i da pocnem da radim!!!
Mogla sam lepo da ostanem u studentskom domu jos, i da se zezam, i da ustajem u 3 po podne, i da visim na netu koliko hocu!!!
Mrzim da usisavam, (ni to ne radim), mrzim da perem sudove, mrzim da budem glupi odrastao covek!!!![]()
Jel ima neko ko hoce da zivi sa mnom i da radi sve ovo, (ja placam gajbu i sve ostalo)?![]()
A sto, bwe, Danadrla?Jandrla:Meni je ovo jeftino.....![]()

Klik, jel to znaci da?cLick - OR - Die:Da ti peglam, da mi me$a$
Nocima u krug
Da si mu$ko bila bi mi
Ko najbolji drug
Kuvacu ti, chisticu ti
Nositi na sprat
Da si mu$ko bila bi mi
Ko rodjeni brat
Dana2503:Dandrla, ako nisi shvatio, da ti pojasnim:
Ja placam stan vec. Sve ostalo podrazumeva: hranu, deterdzent za sudove, prasak za ves masinu, racuni stanovanja, itd. Razumes sada? Samo mi treba neki dzabalebaros da obavlja sve to i da zivi u NS-u besplatno i zayebava se po NS-u.![]()
Dana2503:Pa, bwe, ja placam stan i sve ostalo! On/ona samo treba da radi po kuci i kad ima slobodnog vremena neka se zeza. Ne nudim nista, dovoljni su besplatno stanovanje i hrana, ako ima vremena neka nadje posao za novac. Kod mene samo profesionalno!
Dana2503:Nisam mislila nista, zato sam te i pitala. >_>

Ma daj...tara623:Kada cu se ponovo zaljubiti![]()
A i zaljubila si se u Obija, sta hoces vise?