kambodza
Elita
- Poruka
- 15.736
....lepo je srediti kucu nedeljom ......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...lepo je zavući se pod ćebence i slušati kišu kako kucka o prozore.....i tamaniti milku od jagode...i slušati Enigmu....mmmm.....kambodza:....lepo je srediti kucu nedeljom ......
ludopileglodjekosku:...lepo je zavući se pod ćebence i slušati kišu kako kucka o prozore.....i tamaniti milku od jagode...i slušati Enigmu....mmmm.....
...ako ne mozes protiv,onda mu se pridruziZefirra:Otkrivash neke nove crte sexualnosti u sebi![]()
8-)
:-D 

Dana2503:O tome kako sam se najela. Parce pite s pecurkama, slana palacinka i pola slatke palacinke. :|

Pa... Ne mislim nista, jer nemam cime, a ne nadam se nicemu, jer mi nista ne treba.NovaIsta:cccccc, sta li mislis, cemu li se nadas ccccccc![]()
Možda ti treba Sv. Đorđije da ti probode aždaju??Dana2503:Pa... Ne mislim nista, jer nemam cime, a ne nadam se nicemu, jer mi nista ne treba.![]()
Meni? Ili Tračari?! A i nisi bio dovoljno "konkretan"....znaš ono...vreme...adresa...dogovor kuću gradi...pardon, kafu kuva....Hard as a rock:Eto... a ja nudio kafu više puta... tja.![]()