ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Ljubim da prođe....kambodza:..lakshe malo sa tim mamuzama .......................molim te ,razbi mi bubrege........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljubim da prođe....kambodza:..lakshe malo sa tim mamuzama .......................molim te ,razbi mi bubrege........
Njam....Corto Malteze:lazanje u rerni
al se danas dobro krka bash![]()
.rekao sam bubrezi ..........hmmmm.................al ne beli ............ludopileglodjekosku:Ljubim da prođe....

Moj omiljeni slatkiš?! Ma nek ide ovaj Kambodža u peršun! Mogu li ja da dođem kod tebe na večeru?! Trep, trep! Poneću i jedno super belo vino....Corto Malteze:e, a posle toga
knedle sa shljivama
mljac
Vulgaran si......neću da se igram...kambodza:.rekao sam bubrezi ..........hmmmm.................al ne beli ............![]()
![]()

.........pa dobro ................al sam bar lepo zapakovao .................a ti se ljutish .............kao mlada .............osh udaje nesh se udaje .....................josh si ti pile za ovakvog pevca ........... :wink:ludopileglodjekosku:Vulgaran si......neću da se igram...![]()
ludopileglodjekosku:Moj omiljeni slatkiš?! Ma nek ide ovaj Kambodža u peršun! Mogu li ja da dođem kod tebe na večeru?! Trep, trep! Poneću i jedno super belo vino....
Ma hajde sa nama.... Što je društvo veće...zezov je bolji..... A umesto knedli daćemo ti jabuku... Može?!nepopravljiva:to beli se odnosi na chika-doktrora i moju veterinarsku od juche...josh je pod utistzima..
vas dvoje sa hranom...pstttt...na dijeti sam do daljnjeg...ali alkohol moze dotji u obzir
...eto udomismo ovo pile ,ovaj korto deluje kao finic............mada iskvarice te mlada ... ;-)Corto Malteze:kreci sta cekash![]()
A može li i nepopravljiva sa nama?! Ne jede mnogo! Na dijeti je! A i jako je fina i zabavna! Treba li da se nešto posebno elegantno oblačimo ili je ovo neformalni skup?!Corto Malteze:kreci sta cekash![]()
ja bih batak...stalno kad vidim tvoj potpis nije mi dobro...a jabuka samo...pa ajde..neka dobra je za ten..protiv tzelulita..treba se skinuti u kupatje gatje...mada...mogu ja da jedem..ako se neizdepiliram...tzelulit netje od dlaka niko ni da vidiludopileglodjekosku:Ma hajde sa nama.... Što je društvo veće...zezov je bolji..... A umesto knedli daćemo ti jabuku... Može?!
...rekla mi mama da se prvo malo femkam....da ne pomisliš kako sam laka....kambodza:.........pa dobro ................al sam bar lepo zapakovao .................a ti se ljutish .............kao mlada .............osh udaje nesh se udaje .....................josh si ti pile za ovakvog pevca ........... :wink:
Ma ja to...onako....metaforički.....nepopravljiva:chu manastir...nemoj tako pile...nismo josh da se zamonashimo...rano je
ludopileglodjekosku:Ma ja to...onako....metaforički.....

Ma to je fora iz Teri Pračeta...."Da li sam ja mrtav?!"...."Metaforički." Ko razume...shvatiće... Nego šta bi sa lazanjom?! Hej, Korto...mi stigli! Ding, dong!chika_doktor:vise figurativno![]()