TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako jos nisam naucila da li se vrata otkljucavaju na levo ili na desno
i mislim da necu nikada nauciti,cim prestanem da mislim o tome otkljucavam na pogresnu stranu.
i kako su se macke izbezobrazile.
malo pre sam sprecila jednu macku da skoci na mog psa,a taman se bila nametnula u ratnu pozu.a ovaj moj je nije ni vido :(
nisu ni psi sto su nekad bili.
da mene nema prvo mace bi ga rastrglo.kad je dusa od psa :(

kako jos nisam naucila da li se vrata otkljucavaju na levo ili na desno
i mislim da necu nikada nauciti,cim prestanem da mislim o tome otkljucavam na pogresnu stranu.
i kako su se macke izbezobrazile.
malo pre sam sprecila jednu macku da skoci na mog psa,a taman se bila nametnula u ratnu pozu.a ovaj moj je nije ni vido :(
nisu ni psi sto su nekad bili.
da mene nema prvo mace bi ga rastrglo.kad je dusa od psa :(
Nije dusa nego kesa :lol:bolje da si nabavila pravu seosku dzukelu sto laje i nasrce na sve sto mrda i suska u krug od 100 metera :twisted:salim se i moj drug je uzeo nekog retrivera muzjaka ima vec skoro godnu dana i izrastao je skroz, a bezi od pekinezra i slicnih polu kerova polu pacova iako su manji tri puta od njega :?:lol:

:lol: :lol: pa to ti kazem,pas fin u dusi :D
i nemoj tako o njemu,da ga vidis odma bi se otopio od srece,bez zezanja na njega se oni najgori majstori i kamiondzije otope kad ga vide i pretvore u malu decu :lol: ima nesto cudno u tom psu,deluje na ljude ko mala deca na vecinu zena ( ne na mene,ja vise volim kucice :D )

inace bole sacekaj do dvanaest,mislim da cu i ja tako nesto uraditi,ako sad krenes do dvanaest neces znati za sebe :mrgreen:

:lol: :lol: pa to ti kazem,pas fin u dusi :D
i nemoj tako o njemu,da ga vidis odma bi se otopio od srece,bez zezanja na njega se oni najgori majstori i kamiondzije otope kad ga vide i pretvore u malu decu :lol: ima nesto cudno u tom psu,deluje na ljude ko mala deca na vecinu zena ( ne na mene,ja vise volim kucice :D )

inace bole sacekaj do dvanaest,mislim da cu i ja tako nesto uraditi,ako sad krenes do dvanaest neces znati za sebe :mrgreen:
pa jes da malo deluje morbidno al i meni je nekako logicnije da kad ti se svidi neki pas da ga pomazis ili nesto na ulici ,a debilno mi je kad vidim sredovecnu zenu u radnji ili negde kad vidi malo dete(tudje) pocne da cvili i cijuce i postavlja glupava pitanja i davi roditelje .:evil:
Mada i mlade devojke pogotovo srednjoskolskog uzrasta vole kerove, pa smo kad je drug uzeo tog psa sa tri meseca setali samo oko gimnazija :twisted::twisted:
Sto se tice izlaska ne bi bas mogao do 12 da cekam jer sam navikao da leti izadjem iz kuce u 4 popodne i dodjem ujutro ,a sad me ovi zimski skraceni izlaci bas nerviraju ,nikako da se naviknem :-?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back