slavishans
Poznat
- Poruka
- 7.111
Na krevet!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da bas, vidis kako je to sve komplikovano...hmmtara623:Mozda je i :neko,nesto,negde,nekada i nekako...
Zato ja tako mnogo i mislim na to...jbg....BL_Devil:Da bas, vidis kako je to sve komplikovano...hmm![]()
Zato trebas prvo razmisliti da li trebas misliti o tometara623:Zato ja tako mnogo i mislim na to...jbg....

Ako bih se bacila na razmisljanje o tome da li trebam razmisljati o ovome moje razmisljanje bi bilo mnogo kmplikovano i pretrpano...BL_Devil:Zato trebas prvo razmisliti da li trebas misliti o tome![]()
E zato razmisli o mom novom avataru pa reci jel sexi?tara623:Ako bih se bacila na razmisljanje o tome da li trebam razmisljati o ovome moje razmisljanje bi bilo mnogo kmplikovano i pretrpano...

navatari su ti super,ozbiljno...bas mi je pre 5 min palo na pamet kako ti je odlican navatar....BL_Devil:E zato razmisli o mom novom avataru pa reci jel sexi?![]()
tara623:navatari su ti super,ozbiljno...bas mi je pre 5 min palo na pamet kako ti je odlican navatar....

aj mi se pridruzi,ostalo je jos malo belogchika_doktor:nemoj tako bobane![]()
jbt kako je dobro...da ti nije mozda i zatrnulo...Lusy Lusy:aj mi se pridruzi,ostalo je jos malo belog![]()
vina mislim...hhe he hejbt kako je dobro
Lusy Lusy:aj mi se pridruzi,ostalo je jos malo belog![]()
vina mislim...hhe he hejbt kako je dobro

zatrnulo...sta?:?Čili:...da ti nije mozda i zatrnulo...

...solo trinker...to je bas do jaja..Lusy Lusy:zatrnulo...sta?:?
ma meni je super...samo ostala sam sama,otislo mi drustvo...![]()
zapalis!hehechika_doktor:i mene bijelo vino ok sljaka...samo ne pijem vise od 7dl...zato sto zapalim...![]()

solo,solo...najboljeČili:...solo trinker...to je bas do jaja..
Lusy Lusy:zapalis!hehe
meni legne super...samo ga ne preporucujem smamoj sebi u muskom drustvu...kad kazem muskom mislim na onog...znas vec... :-D dobro parce,voljena osoba i to..
ufff
jednostavno si taka....naskachesh
kengurkoooo, kengur-ko....ma joook,cini ti se bre...ma ja sam malo pilechika_doktor:a to vec nema veze sa vinomjednostavno si taka....naskachesh
kengurkoooo, kengur-ko....

..sta se lozis, brate...chika_doktor:a to vec nema veze sa vinomjednostavno si taka....naskachesh
kengurkoooo, kengur-ko....