- Poruka
- 425
milanče iskuliraj malo =)
volim ja sve vas nemoj da si ljubomorna ako mufam sementu =)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
milanče iskuliraj malo =)
volim ja sve vas nemoj da si ljubomorna ako mufam sementu =)

tebi je to mufanje???![]()

Ne spamuj crni Radosave, zaključaće nam temu dušmani

Glavna vest na dnevniku:
Negde u SAD neki klinac od 6 godina napunio neki veliki balon helijumom i ceo sat leteo dok ga nisu spustili na zemlju... Zar se danas ništa na celom svetu nije dogodilo?
u opste ne pricam o tome
sustina je da je venecija dobro precenjen grad i da po evropi najvise vrede oni gradovi za koje se manje cuje
tipa drezden je slican pragu a mani mnogo lepsi
barselona je precenjen grad i to dobro na racun madrida i sevilje
milano je uzas zivi od grada recimojedino sto vredi videti je katedrala...
a kad spomenu zene kako su onamo kul a u srbiji smaracice,mora da si isto primetio da tvoj profil zene kao i njeno odevanje odgovara profilu juznoamericke ili jos bolje istocnoevropske kur.ve...bar ovde gde sada zivim...a tek sto se stikle retko vidjaju na ulici,da ne pricam o sisama i golim guzicama![]()

Glavna vest na dnevniku:
Negde u SAD neki klinac od 6 godina napunio neki veliki balon helijumom i ceo sat leteo dok ga nisu spustili na zemlju... Zar se danas ništa na celom svetu nije dogodilo?
izvini ti, ali to je superkul vest
to što se negde dogodina neka katastrofa (ili nije) je tako.. uobičajeno.. svakoga dana na dnevniku viđamo te stvari i više nam ne znače ni pišljiva boba.
ali klinja koji leti... kao i filmu ap! (pozdrav za gileta i pičija).. pa to je nešto tako sjajno i nesvakidašnje da se meni zenice šire!
hejl d klinja!!!
=D
, ali ipak...