light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
oooo nedokaznih ljudi..ni sami ne znaju kako nesto treba ali su tvrdoglavi da teraju inat i ne poslusaju kad im se kaze 
zdrs
jutro
zdrs
jutro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i koja im je to glupa fora sa sirenama...jeste treba da obelezavamo takve stvari...
A ti nemoj upisati pravni...
Upiši medicinu ili veterinu, tu nema latinskog
Ćao Lajt ili Dark ili kogoddasidanas![]()

...ja bi za dechake, modernog doba, uveo " kako se odbraniti na prvom sastanku" ...ne treba srećo da obeležavamo
istoriju bismo mogli da potpuno zaboravimo i izbacimo i iz školskih programa
a umesto toga da uvedemo predmete kao "kako mu izvući kintu" - za devojčice i "kako je naterati da vam da na prvom sastanku" - za dečake

ne treba srećo da obeležavamo
istoriju bismo mogli da potpuno zaboravimo i izbacimo i iz školskih programa
a umesto toga da uvedemo predmete kao "kako mu izvući kintu" - za devojčice i "kako je naterati da vam da na prvom sastanku" - za dečake
jedva čekam petak
poslednji u nizu odlazaka u Beograd
očekujem obećanih 20 stepeni
da može da me vrti na sred ulice

Ti si druga godina?pa znam i ja izreke, al gramatika je najgluplja stvar!! hvala bogu sto imam samo jos ovu godinu... u trecoj se izbacuje... al me zato ceka rimsko pravo na faxuuu!!
pa šta radiš na LjiS-u? QQ
parka prestani da se.res vise
I jeste treba da se obeleži i ne sme da se zaboravi i meni je malo muka, još što celo jutro slušam ovaj lokalni radio gde se prisećaju i bombardovanja i mostova i svega...
jutro,..jesu li se kod vas oglasile sirene u 12h povodom
desetogodisnjice od Nato Bombardovanja????
sine, kako zrela odbrana stavova =)
kikikikikkikikii
ej odo nešto da radim, a vi porazmislite malo o tom školskom programu vođeni pičijevim svijetlim primerom.
A ti nemoj upisati pravni...
Upiši medicinu ili veterinu, tu nema latinskog
Ćao Lajt ili Dark ili kogoddasidanas![]()

mada taj fax ne bi upisala ni luda...Ti si druga godina?pa šta radiš na LjiS-u? QQ
[/QUOTE
da.. hehehe, pa otkad sam ja ovde.. u pocetku su me i ostali pitali isto.. ali...![]()
onda bi trebali da podsecaju i na mnogo bitnije stvari..sto ne rade
hebo tog sto mu trebaju sirene da ga podsete na to sta je njegov narod prosao

Mila, naravno da je tako, ali ne radi se o ovde toliko o nama koliko o onima koji više nisu ovde..
O njima se radi, na neki način da označiš to što više nisu živi, barem u tolikoj meri, tim simboličnim gestom... i za sve što je srušeno i propalo oko nas...
Meni je sirena kao polaganje cveća na grob.. u tom kontekstu.. da se označi.. jer ne sme se zaboraviti..
I ne vidim šta fali medicini ili veterini
I da, jeste, nema latinskog, hehe![]()
ccc...![]()