TrenuRna deshavanja...xyz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
he hehe... latinski... u srednjoj je drug jedan, odgovarajuci, prokomentarisao da mu je jasno zbog cega je taj jezik nestao... bilo mu smor, kao... a nije losa fora, kad pricas sa nekim, pa da se malo napravis pametan... ono... alea iacta est... eto... ne bi' ja ni znao to, nego ima u listi feljton jedan... mora da se cita svasta... mada se meni, iskreno, najvise svidja 'panta rei'... nekako mi najvise kaze... bzvz...

he hehe... slusaj ti tvog rikana... pusti pravo... idi i nauci nesto sto ce ti koristiti i od cega ces moci novac da zaradis... neki fakultet za frizere... automehanicara... neko moderno zanimanje, aka, prodavanje magle tipa: pr... hr... e, jel znate kad sam bio u jednoj diskoteci poznatijoj, ona prazna skoro... devojka dodje i posle malo price kaze kako je ona pr tu... ja ne znam, da sam na njenom mestu, ne bi' se hvalio time... u praznoj diskoteci...
p.s. treba da bude sirena... ne sme da se zaboravi nikad... ni ljudi, ni to...

I jeste treba da se obeleži i ne sme da se zaboravi i meni je malo muka, još što celo jutro slušam ovaj lokalni radio gde se prisećaju i bombardovanja i mostova i svega...

onda bi trebali da podsecaju i na mnogo bitnije stvari..sto ne rade
hebo tog sto mu trebaju sirene da ga podsete na to sta je njegov narod prosao
mislim simpaticno je to sto se sve ostalo zataskava menjaju se udzbenici a ovo toliko potencira

onda bi trebali da podsecaju i na mnogo bitnije stvari..sto ne rade
hebo tog sto mu trebaju sirene da ga podsete na to sta je njegov narod prosao

Mila, naravno da je tako, ali ne radi se o ovde toliko o nama koliko o onima koji više nisu ovde..
O njima se radi, na neki način da označiš to što više nisu živi, barem u tolikoj meri, tim simboličnim gestom... i za sve što je srušeno i propalo oko nas...
Meni je sirena kao polaganje cveća na grob.. u tom kontekstu.. da se označi.. jer ne sme se zaboraviti..

I ne vidim šta fali medicini ili veterini :cool:
I da, jeste, nema latinskog, hehe :p

Poslednja izmena:
Mila, naravno da je tako, ali ne radi se o ovde toliko o nama koliko o onima koji više nisu ovde..
O njima se radi, na neki način da označiš to što više nisu živi, barem u tolikoj meri, tim simboličnim gestom... i za sve što je srušeno i propalo oko nas...
Meni je sirena kao polaganje cveća na grob.. u tom kontekstu.. da se označi.. jer ne sme se zaboraviti..

I ne vidim šta fali medicini ili veterini :cool:
I da, jeste, nema latinskog, hehe :p

divno...sto onda ne obeleze 14 februar recimo...ili 15 jun jos bolje...mada to je sve bilo previse daleko ko ce se toga secati
klosarija najobicnija obicno smece slizano samo da bi dobili fotelje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back