KNUT
Aktivan član
- Poruka
- 1.265
Zanimljivo.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa nije, nego teo sam i ja dudjem u aleju velikana, pa da pokazzem staramajci kako je sin uspeo...тишти
тишти банбусов лииис...![]()

mozda si ti svinja,
al' ja odoh da skuvam kafu.
![]()

...mislish u zzivotu ili ovako iz hobija...?Pichi a bilo bi previse da te pitam..missim obiljno ono...chime se bavis ??
ako je tanjepi previse zaebano...ti lupi dlanom o dlan ..
...pa nije, nego teo sam i ja dudjem u aleju velikana, pa da pokazzem staramajci kako je sin uspeo...![]()

...mislish u zzivotu ili ovako iz hobija...?
......pa ja moju mamu volim, nisam lud da je dovedem ovde da svati da je silne godine bacila niz rijeku...па доведи ју на форум
има да се суочи са дебело премашеним очекивањима![]()

mislim u zivotu.....znam da pikas fucu i ko zna sta jos..nego chime se bavis ,ili ti kako zaradjujes za hranu...
evo ako ce ti pomogne ja sam polupropali student prava....vatac zjala i slatih cica![]()

Odoh ja u krevet!![]()

Eto, bolji ste od mene jer ja nikad nisam studirao pravo!

...pa parka me zna u dushu, ali pored toga sam svashtar, leba se nadje de god se okrenesh, a hobi mi je psihologija i nameravam jednog dana da zzivim od toga a i od umetnosti...mislim u zivotu.....znam da pikas fucu i ko zna sta jos..nego chime se bavis ,ili ti kako zaradjujes za hranu...
evo ako ce ti pomogne ja sam polupropali student prava....vatac zjala i slatih cica![]()

Nisam ni ja iako su to svi hteli.
A bolje da jesam.
:|

Večerašnja debata: Uticaj makroekonomske politike na primenu običajnog prava u Srbiji...i jos bolji od mene
jer ja nikad prava ne bih studirala.
ustvari, mozda bih,
ako bi me neko naterao da biram od dva zla manje zlo.
ono, ekonomija i prava...pa, hajde prava...
ako vec moram.
![]()