TrenuRna deshavanja...xyz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...mi smo jednom ebali profana iz fizichkog a bez da smo ga podmazali i ondak smo onako skoro bezzivotno telo odneli kod tetkice i nabedili nju, a direktor je samo odmahnuo glavom i rekao da je to sve prirodno, e a kad je saznao da smo to mi uradili ondak nam je objasnijo o toleranciji i diskriminaciji i ondak vishe nikad nismo ebali tog profesora...:ukras:

...lepo je to kad znash da tjesh nekoga uvrediti pa mu se unapred izvinesh, elem ne postoji dovoljno velika uvreda od nedovoljno velikuh ljudi, znam da sad mislish da neshto ja kazzem na tvoj rachun ali nije, ovo je samo mudrost koja mi je onako spontano izletela...:)

...lepo je to kad znash da tjesh nekoga uvrediti pa mu se unapred izvinesh, elem ne postoji dovoljno velika uvreda od nedovoljno velikuh ljudi, znam da sad mislish da neshto ja kazzem na tvoj rachun ali nije, ovo je samo mudrost koja mi je onako spontano izletela...:)

jee vidis posalje mi neko nesto kao ti :) a znala sam da hoce, meni se otkaci zica, nervozna gladna i ode mast u propast...mene nedovoljno velike ili ti male...sta god...eto tako

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back