KNUT
Aktivan član
- Poruka
- 1.265
Svidžaš mi se.
: )

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svidžaš mi se.
: )

parfem od cokoladebljak

...tetkica je stalno brisala one reckice u veceju mushkom, valjda je tela dizigrava poshtenu zzenu...a tetekicu niste ebali ?

samo se ti bljakuj
a ne znaš kakve efekte to na muški rod ima
i ti možeš isto da me zoveš
![]()

Sklonjeni zimski smajliči...
mashAllah...

...tetkica je stalno brisala one reckice u veceju mushkom, valjda je tela dizigrava poshtenu zzenu...![]()
Nek sa ja pglu i netelorantan ali koji vam vrag znači taj mashallah? : (

Nek sa ja pglu i netelorantan ali koji vam vrag znači taj mashallah? : (

...lepo je to kad znash da tjesh nekoga uvrediti pa mu se unapred izvinesh, elem ne postoji dovoljno velika uvreda od nedovoljno velikuh ljudi, znam da sad mislish da neshto ja kazzem na tvoj rachun ali nije, ovo je samo mudrost koja mi je onako spontano izletela...![]()

ako si ti onda sam i ja.![]()
...lepo je to kad znash da tjesh nekoga uvrediti pa mu se unapred izvinesh, elem ne postoji dovoljno velika uvreda od nedovoljno velikuh ljudi, znam da sad mislish da neshto ja kazzem na tvoj rachun ali nije, ovo je samo mudrost koja mi je onako spontano izletela...![]()
a znala sam da hoce, meni se otkaci zica, nervozna gladna i ode mast u propast...mene nedovoljno velike ili ti male...sta god...eto takonek ide zivot.onda smo i svi =I
Verovatno neka nova pravila pisanja, možda pišu s' desna u levo?pogotovo sa velikim A.
![]()
Možda je hallAhsham? : (
...pa bash sam lepo srochijo ne razumem, mislim nisam te neshto vredjo i to...?oOjee vidis posalje mi neko nesto kao tia znala sam da hoce, meni se otkaci zica, nervozna gladna i ode mast u propast...mene nedovoljno velike ili ti male...sta god...eto tako