TrenuRna deshavanja...xyz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
polozila :D

mada sam ja nezadovoljna, hebem mu toliko sam bila nervozna da mi se noga ne tresla nego maltene odskakala od kvacila....ali dobro vazno da je proslo manje vise ok

Čestitamoooooooooooooooooooooooo!
yay.gif

Kad kupujemo kola i idemo u nepoznatom pravcu? :D

I da, dobro jutro :D

Dobro jutro dobar dan :D
Ovo lepo vreme bas utice na raspolozenje :D
Neverovatno koliko samo pozitivnih vibracija moze da proizvede jedno obicno lepo vreme :D
Me jeste li primetili kako su ljudi nekako srecni po ulicama, radionicama, kucama i radnim mestima :D
Prosto se sve preobrazilo, sve je tako opusteno i lagano, kao na Kubi :D
I onda kao ludak iz kutije iskoci poneko sa svojim gov.nima, mora da nije s.rao nedelju dana, pun sebe i pocne da k.enja :D

Dobro jutro dobar dan :D
Ovo lepo vreme bas utice na raspolozenje :D
Neverovatno koliko samo pozitivnih vibracija moze da proizvede jedno obicno lepo vreme :D
Me jeste li primetili kako su ljudi nekako srecni po ulicama, radionicama, kucama i radnim mestima :D
Prosto se sve preobrazilo, sve je tako opusteno i lagano, kao na Kubi :D
I onda kao ludak iz kutije iskoci poneko sa svojim gov.nima, mora da nije s.rao nedelju dana, pun sebe i pocne da k.enja :D

E, i ja tako sad malopre jedan pp poslala ovde nekoj osobi i kažem baš kako je ceo tekst požuteo od smajlića, hehehe :)
Vreme je mnooogo lepo i divno i sve, i tako je šteta traćiti energiju na neke čudesne emocije, ali dobro, valjda naiđe ljudima.. mislim, ja se potopim u kadu i plačem i budem plačimačka kad mi tako nisu dani.... svako ima svoj neki sistem, pretpostavljam.. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back