TrenuRna deshavanja...xyz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://forum.krstarica.com/search.php?searchid=69337

Teenage Mutant Ninja June

d020.gif

Poslednja izmena:
Smislila sam najzad, posle hiljadu promena mišljenja... e sad.. valjda sam dobro smislila.. vreme će pokazati, kad već jutro nije promenilo :D
Ja juče bila po muzejima, žešće se smorila, sve sam gledala po treći put, nešto i po peti, osim nekih kaciga rimskih, zlatnih, to je bilo fino... dogodine ozbiljno idem negde drugde...

vecheras idem u pozojishte :mrgreen: konachno, posle 2 god, uspem da se domognem karata za pomorandzinu koru,uvek bilo rasprodato:confused:
delic scenarija:mrgreen:----->

''Pol?
Ženski
Godine?
30.
Visina?
175.
Težina?
55.
Boja kose?
Smedja.
Boja očiju?
Zelena.
Celulit?
Imam.
Strije?
Imam.
Žuljeve?
Imam.
Šuljeve?
Nemam.
Koža?
Mešovita.
Akne?
Povremeno.
Mitiseri?
Nos.
Biološki tretman lica, dubinsko pakovanje kose, liposukcija, depilacija, epilacija, dermoabrazija, pedikir, manikir i miolift.
Sa koliko ste muškaraca do sada spavali?
275.
Žena?
2.
Koliko kalorija dnevno unesete u organizam?
Nemam pojma.
Sperme?
10 ml.
Da li volite da dominirate?
Zavisi.
U krevetu?
Ne.
U životu?
Da.
Omiljena poza.
Od pozadi.
Omiljeno jelo?
Sladoled.
Čega se najviše plašite?
Vas.
Da li želite da se udate?
Ne.
Da li imate dečka?
Ne.
Da li varate svog dečka?
Da.
Opišite mi jednu dosadnu situaciju.
Sedim sa čovekom sa kojim se zabavljam godinu dana ispred televizora.
Opišite mi jednu zamimljivu situaciju.
Skačem po tom istom televizoru dok se ne zapalim.
Da li smatrate da je vaš život zanimljiv?
Ne.
Da li želite da ga učinite zanimljivijim?
da.
Da li smatrate vaš život normalnim?
Ne.
Da i želite da ga učinite normalnim?
Da.
Definišite sebe.
Pomorandzina kora.
'':lol:

Pa ćao :)
Inače, ne pamtim već kad sam odgledala neki dobar film u zadnje vreme... mislim, ne sećam se koji sam zadnji film i gledala.. u fazi sam čitanja knjiga.. mislim, bar nešto kad se nisam ni udala ni fax završila ni posao plaćen nemam ni ništa... a godine promiču :D

Hehe, Hepi, deluje interesantno..
A ako ikad budete imali prilike odgledajte 'Brod za lutke', u izvođenju novosadskog SNP-a..
Fantastična je predstava... i ja idem u pozorište, 27. maja.. a na Sterijino pozorje ne idem, sve karte planule prvih dana... bzvz..

Poslednja izmena:
Ako ti zatreba tako nekad (za te neke zverove koje ćeš gajiti da ti čuvaju imanje) zgođušna simpatična veterinarka, pa, ovaj... seti me se.. :rumenko: :P
Mislim, ja još nisam dospela nigde sa svojim planovima... osim ako preko leta ne zaradim silne novce i ne odem u Peru, i tamo nađem nekog Inku i ostanem zauvek.. eh.. :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back