parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
nemoguće =/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kako se koristi, prvi put chujem?
)))

)))
pa staviš je u teglu čaja, onda ona fermentira jedno nedelju dana or so i onda piješ.
asd, problem je u tom što je mnogima ukus mnogo gadan, al ja obožavam =) tako da ko ih ebe.
računam da oni koji ne vole bozu i kvas da sigurno neće voleti ni kombuhu, eto tako nešto =)
ej el treba nekome kombuha? gajim mnogo lepe a niko neće da pije
čak ni gosti.
U bre doco...mnogo gadna boles'
Pa onda je mozzda i ta kombuha malo doprinela da ozdravi?
)))) mada njemu je najvishe doprinjelo sto je pozitivac a i jaki smo vako familijarno
))))
Ma sve mi je kul Parka...bilo i ranije...nego stvarno je bolje kad nema cheta na slikama, uspemo i da vidimo po koju 

Ma sve mi je kul Parka...bilo i ranije...nego stvarno je bolje kad nema cheta na slikama, uspemo i da vidimo po koju
Kiseo ukus? To mi je ok, ne volim samo gorko.

ja sam prolazio kroz tabu i Ilat(Elijat se kaze Ilat) kada sam isao za Jerusalim prosle godine iz Sharm El Sheika . Platio sam izlet 150e i to je zaista nesto predivno . Polazi se uvece oko 10 iz hotela a stize se u Izrael u ranim jutarnjim casovima prolazi se kroz Tabu koja je granicni prelaz ka Izraelu i Saudi Arabiji , pa zatim kroz Ilat i onda se odmara na mrtvom moru uz dorucak i kupanje. Zatim posle toga se ide za Jerusalim i Vitlejem gde se ide u obilazak Maslenske gore, Crkve hristovog groba u Jerusalimu, crkve hristovog rodjenja u Vitlejemu , kao i sobe tajne vecere , grobnice jevrejskog cara davida , zida placa i ide se kroz stari deo jerusalima putem kojim je isao hristos i nosio svoj krst na golgotu. Sve u svemu jedno nezaboravno iskustvo i jedna od najlepsih stvari u zivotu svakog pravoslavnog hriscanina.

ma to su kiseli krastavci
nešto se kao proglamurnjali
pa kao kombuhAAA
Probala jednu kapljicu pa pila ceo dan vode da saperem ukus...