TrenuRna deshavanja...xyz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa staviš je u teglu čaja, onda ona fermentira jedno nedelju dana or so i onda piješ.
asd, problem je u tom što je mnogima ukus mnogo gadan, al ja obožavam =) tako da ko ih ebe.
računam da oni koji ne vole bozu i kvas da sigurno neće voleti ni kombuhu, eto tako nešto =)

Pio ja to kod Bogarta. Prekiselo je za moj ukus. Može da prođe kad je dobro rashlađeno.

ja sam prolazio kroz tabu i Ilat(Elijat se kaze Ilat) kada sam isao za Jerusalim prosle godine iz Sharm El Sheika . Platio sam izlet 150e i to je zaista nesto predivno . Polazi se uvece oko 10 iz hotela a stize se u Izrael u ranim jutarnjim casovima prolazi se kroz Tabu koja je granicni prelaz ka Izraelu i Saudi Arabiji , pa zatim kroz Ilat i onda se odmara na mrtvom moru uz dorucak i kupanje. Zatim posle toga se ide za Jerusalim i Vitlejem gde se ide u obilazak Maslenske gore, Crkve hristovog groba u Jerusalimu, crkve hristovog rodjenja u Vitlejemu , kao i sobe tajne vecere , grobnice jevrejskog cara davida , zida placa i ide se kroz stari deo jerusalima putem kojim je isao hristos i nosio svoj krst na golgotu. Sve u svemu jedno nezaboravno iskustvo i jedna od najlepsih stvari u zivotu svakog pravoslavnog hriscanina.

Treba mi dva soma, hitno! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back