Treba vam pomoc oko djevojaka?Onda ste na pravom mjestu.

Hahaha kod tebe kao niko nema sanse ... cak ni da je kao Apolon hahahaha
O svasta koliko je ovakvih devojaka kojima se vec unapred niko ne svidja.

Pa ne znam zaista, mislim dosta da ih ima, ali ja ne znam, generealno devojke kakve su, reci ti meni, evo pitam te iskreno
Al da ti i odogovorim kakva je ta devojka neka, kojoj se ne svidja niko unapred, pa ona sto ima nekog u masti .., nekog jakog u masti.
Ili mozda bas buukvalno ima decka u kojeg mora da bude zaljubeljena.

Pa ne znam zaista, mislim dosta da ih ima, ali ja ne znam, generealno devojke kakve su, reci ti meni, evo pitam te iskreno
Al da ti i odogovorim kakva je ta devojka neka, kojoj se ne svidja niko unapred, pa ona sto ima nekog u masti .., nekog jakog u masti.
Ili mozda bas buukvalno ima decka u kojeg mora da bude zaljubeljena.

Sta me pitas ?
Sada si mi otkrila dve dragocene rečenice u kojima sam dobio odgovor na mnoga pitanja koja sam postavio samom sebi.
hvala ti na tome ;)
1.kojoj se ne svidja niko unapred, pa ona sto ima nekog u ,,MAŠTI,,
2.Ili mozda bas buukvalno ima decka u kojeg ,,MORA,, da bude zaljubeljena
Ovim si samo potvrdila neke od mojih teorija, sta to ne valja u vezi sa devojkama kod nas.

Koristi ovaj upad i uvijek ces prolazit kod djevojaka:"Gledam u nebo obasuto zvezdama i mislim: "Vau, kako predivno!", ali onda pogledam u tebe i pomislim: nije niti približno lepo kao što je tvoja blizina"
Da najbolje je prici djevoci odmah ali tek kad ostvaris "eye contact",u roku od 1 minute posle toga ako ne pridjes onda nemoj ni prilazit jer ce te odma procijenit da si mamin decko il si ne dovoljno hrabar da joj odma pridjes

:D:D ovo je dumres!

Tetka (ovde treba da stoji moje ime) ce da Vam kaze nepogresiv recept

Samouverenost.

Back