treba mi pomoć

KAKO SE PRAVILNO PIŠE I GOVORI​

Česta greška na koju nailazimo u pravopisu i govoru je u upotrebi reči sumnja i sumlja.
Reč sumlja ne postoji, ona se koristi samo prilikom nepravilnog govora i pisanja.
PRAVILNO SE IZGOVARA I PIŠE SUMNJA.

NA PRIMER:
Na mene nije pala nikakva SUMNJA.

PRAVILNI OBLICI OVE REČI SU:
posumnjati, sumnjati, sumnjiv, sumnjiva, sumnjivo, sumnjivi, sumnjive

NEPRAVILNI OBLICI OVE REČI SU:
posumljati, sumljati, sumljiv, sumljiva, sumljivo, sumljivi, sumljive
https://pravopis.elektronskaknjiga.com/pravilno/sumnja.php

po ovom ste čoveka bezveze ispravljali :D

KAKO SE PRAVILNO PIŠE I GOVORI​

Česta greška na koju nailazimo u pravopisu i govoru je u upotrebi reči sumnja i sumlja.
Reč sumlja ne postoji, ona se koristi samo prilikom nepravilnog govora i pisanja.
PRAVILNO SE IZGOVARA I PIŠE SUMNJA.

NA PRIMER:
Na mene nije pala nikakva SUMNJA.

PRAVILNI OBLICI OVE REČI SU:
posumnjati, sumnjati, sumnjiv, sumnjiva, sumnjivo, sumnjivi, sumnjive

NEPRAVILNI OBLICI OVE REČI SU:
posumljati, sumljati, sumljiv, sumljiva, sumljivo, sumljivi, sumljive
https://pravopis.elektronskaknjiga.com/pravilno/sumnja.php

po ovom ste čoveka bezveze ispravljali :D

Salila sam se druze sinoc :lol:
Znam…

Бићу, чим ви паднете, а ми студенти дођемо на власт.
studenti800.jpg

Mi bar želimo ;) šta sa vama koji ste se pomirili sa malim brojevima :P
ne buni se ni sirotinja ni gladan, nego na mufte obogaćen
da se buni sirotinja odnosno kako mi na politici pišemo - sirotilja, sve bi bilo gotovo za par sati

plaća se skačanje po ulici prsluk 15 minuta 50 evra i smrdljanje u šatoru a policija ne sme da radi svoj posao

a da ne pomažete vi malo za neku drugu državnu rabotu pod maskom "menjanja vlasti"?

Jako je ružno da ti kao supermoderator temu na svaštari pretvori u političku sa zgubidanima?

tema je jasna i precizna ko dan
Šta je Stojko naumio čuće se a davaoci 8 brojeva će sa Stojkom jesti kavijar a vi skačajte i dalje, majmuni su nam ionako u srodstvu sa miimalnm DNK razlikom

Stojko 🎩👓🌂

ne buni se ni sirotinja ni gladan, nego na mufte obogaćen
da se buni sirotinja odnosno kako mi na politici pišemo - sirotilja, sve bi bilo gotovo za par sati

plaća se skačanje po ulici prsluk 15 minuta 50 evra i smrdljanje u šatoru a policija ne sme da radi svoj posao

a da ne pomažete vi malo za neku drugu državnu rabotu pod maskom "menjanja vlasti"?

Jako je ružno da ti kao supermoderator temu na svaštari pretvori u političku sa zgubidanima?

tema je jasna i precizna ko dan
Šta je Stojko naumio čuće se a davaoci 8 brojeva će sa Stojkom jesti kavijar a vi skačajte i dalje, majmuni su nam ionako u srodstvu sa miimalnm DNK razlikom

Stojko 🎩👓🌂
Izvini Aristotele, nisam te poznala.Inače, znaš koliko me briga jesam li mod il ne, pišem kao i svi ostali, ono šta hoću i odgovaram na postove. Što Simi ne očita lekiciju o politici, au ne, Sima je tvoj, daklem, sveto zajedništvo nekako :P ne čačkaj me danas, što bi rekao jedan istanuti član, drine me banas :mrgreen:

Izvini Aristotele, nisam te poznala.Inače, znaš koliko me briga jesam li mod il ne, pišem kao i svi ostali, ono šta hoću i odgovaram na postove. Što Simi ne očita lekiciju o politici, au ne, Sima je tvoj, daklem, sveto zajedništvo nekako :P ne čačkaj me danas, što bi rekao jedan istanuti član, drine me banas :mrgreen:
nažalost ne znam šta bulazniš po ovoj vrućini
unosite više tečnosti i oblačite se slojevito :p

Back