Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 88.671
decenije spama dokauju da niste ni vi
Бићу, чим ви паднете, а ми студенти дођемо на власт.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
decenije spama dokauju da niste ni vi
Siguran dam da ti je potrebna pomoc.tamo na politici sumnjaju zašto ovo pitam
koga ne mrzi nek napiše jedan broj od 1 do 80 i ništa više
hvala![]()
Mi bar želimoUvijek žele van mogućnosti.![]()
Nama je more do koljena.Mi bar želimošta sa vama koji ste se pomirili sa malim brojevima
![]()
Kad ovo napišeš filologu, on zna da to znači da ne umeš da plivašNama je more do koljena.![]()
Čitav život je plivanje i održavanje iznad vode.Kad ovo napišeš filologu, on zna da to znači da ne umeš da plivaš![]()
KAKO SE PRAVILNO PIŠE I GOVORI
Česta greška na koju nailazimo u pravopisu i govoru je u upotrebi reči sumnja i sumlja.
Reč sumlja ne postoji, ona se koristi samo prilikom nepravilnog govora i pisanja.
PRAVILNO SE IZGOVARA I PIŠE SUMNJA.
NA PRIMER:
Na mene nije pala nikakva SUMNJA.
PRAVILNI OBLICI OVE REČI SU:
posumnjati, sumnjati, sumnjiv, sumnjiva, sumnjivo, sumnjivi, sumnjive
NEPRAVILNI OBLICI OVE REČI SU:
posumljati, sumljati, sumljiv, sumljiva, sumljivo, sumljivi, sumljive
https://pravopis.elektronskaknjiga.com/pravilno/sumnja.php
po ovom ste čoveka bezveze ispravljali![]()
izgleda da sam glup za šaluSalila sam se druze sinoc
Znam…
a vi kako te?Siguran dam da ti je potrebna pomoc.
Uglavnom znam sta hocu.izgleda da sam glup za šalu
ipak potrebno je neko vreme da te razumem.
ima ovde par forumaša koji odgovaraju na moje postove a ja ih ne razumem šta su rekli, a nadam se da bar oni znaju šta su hteli![]()
Бићу, чим ви паднете, а ми студенти дођемо на власт.
ne buni se ni sirotinja ni gladan, nego na mufte obogaćenMi bar želimošta sa vama koji ste se pomirili sa malim brojevima
![]()
Само за легендарног форумаша:
37
Kamo moja slika?
16Šta je Stojko naumio čuće se a davaoci 8 brojeva će sa Stojkom jesti kavijar
Izvini Aristotele, nisam te poznala.Inače, znaš koliko me briga jesam li mod il ne, pišem kao i svi ostali, ono šta hoću i odgovaram na postove. Što Simi ne očita lekiciju o politici, au ne, Sima je tvoj, daklem, sveto zajedništvo nekakone buni se ni sirotinja ni gladan, nego na mufte obogaćen
da se buni sirotinja odnosno kako mi na politici pišemo - sirotilja, sve bi bilo gotovo za par sati
plaća se skačanje po ulici prsluk 15 minuta 50 evra i smrdljanje u šatoru a policija ne sme da radi svoj posao
a da ne pomažete vi malo za neku drugu državnu rabotu pod maskom "menjanja vlasti"?
Jako je ružno da ti kao supermoderator temu na svaštari pretvori u političku sa zgubidanima?
tema je jasna i precizna ko dan
Šta je Stojko naumio čuće se a davaoci 8 brojeva će sa Stojkom jesti kavijar a vi skačajte i dalje, majmuni su nam ionako u srodstvu sa miimalnm DNK razlikom
Stojko![]()
nažalost ne znam šta bulazniš po ovoj vrućiniIzvini Aristotele, nisam te poznala.Inače, znaš koliko me briga jesam li mod il ne, pišem kao i svi ostali, ono šta hoću i odgovaram na postove. Što Simi ne očita lekiciju o politici, au ne, Sima je tvoj, daklem, sveto zajedništvo nekakone čačkaj me danas, što bi rekao jedan istanuti član, drine me banas
![]()
gotovo sadKamo moja slika?
slabo izlaziNa ***** te n8