Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.284
Pa ovde gde drugoGde ovde? Na Krstarici?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ovde gde drugoGde ovde? Na Krstarici?
Zaista ne znam kakve su žene ovde... Jedna superka mi je savetovala odavno da ne idem na ptf "Žene" i ja je slušamPa ovde gde drugo
Odavno se tome ovde ne nadam,piskaram bzvz treniram vijuge al mi se nakace ili iritiraju provokativnim temamaZaista ne znam kakve su žene ovde... Jedna superka mi je savetovala odavno da ne idem na ptf "Žene" i ja je slušam
bez pogovora... Poslednju temu koju sam tamo nedavno postovaja su bojkotovale, ostala je bez i jednog komentara...
Mene taj klan ne interesuje, poštujem se sa mnogim ženama ovde, sa drugim ne komuniciram godinama... zaobilazimo se...
One mene ne gotive, ja ih ne poznajem... tako da je mirna Bačka...
A ima žena zmijskog jezika ovde... nije da nema...
Zaobiđi ih... ignoriši... Zar su vredne tvog dobrog raspoloženja?
Znam samo jedan takav slučaj i direktno je vezan za dosije i zabrane koji je mladoženja nakockao za svojih mladih godina po Austrijama i sl. sa svojim rođenim prezimenom, pa je rešio da na problematiku gleda pragmatično
P.S. Nije mu mnogo pomoglo![]()
Рођењем је добила презиме и не жели да га мијења због губљења идентитета... блаблабла...
Дипломирањем је добула звање, али сад ЖЕЛИ да га мијења због очувања идентитета... блаблабла...
Капиши?![]()
Кад удајом (или женидбом, свеједно, мада је то веома ријетко) промијениш презиме, оно постаје ТВОЈЕ. Не мали број жена је изненадило кад су приликом друге удаје хтјеле узети своје бивше дјевојачко. Не може, могу задржати постојеће (од првог мужа) или узети ново (од другог). За повратак на дјевојачко, сасвим друга процедура која нема везе с удајом, као кад бих ја хтио мијењати презиме јер ми се рецимо не свиђа.Jednom mom prijatelju se nije dopadalo prezime koje nosi. Uzeo je ženino prezime. Razveli su se, ali je ostavio to prezime.
Nema kriminalni dosije. Sasvim je običan čovek.
Da.
Da... razumem te...Odavno se tome ovde ne nadam,piskaram bzvz treniram vijuge al mi se nakace ili iritiraju provokativnim temama
Istripovale se.glamur…kladim se da su i ateistkinjeMnoge žene, poznate ličnosti i u svetu i kod nas zadržale su svoja devojačka prezimena sa kojim su izgradili svoju karijeru, pa
nisu uzele prezimena svojih muževa... Znamo npr. za Branku Petrić, suprugu pok. Bekima Fehmiu-a, a ima ih još, naročito u svetu umetnosti...
сасвим друга процедура која нема везе с удајом, као кад бих ја хтио мијењати презиме јер ми се рецимо не свиђа.
Да, прилична зајебанција за оне које олако помисле: „Нисам ни требала мијењати своје презиме, сад ћу на поновној удаји вратити своје дјевојачко.”To je procedura koja relativno dugo traje.Između ostalih dokumenata potrebno je dostaviti i Rešenje nadležnog suda da lice nije osuđivano, zatim Rešenje ili potvrda iz nadležne Policijske uprave da se protiv lica ne vodi krivična istraga...
Za one koji su bili u braku treba dostaviti i Rešenje o razvodu.
Pa ja sam već udata, a ti si još neudata.Izgleda sam imao srece sto me nece takve poput tebe
Čijeg tate prezime si odabrala?Pa ja sam već udata, a ti si još neudata.
Babino prezime, iz poštovanja!Čijeg tate prezime si odabrala?
Očeve iz poštovanja ili majčine?Babino prezime, iz poštovanja!
Očeve babe, nju smo vazda svi najviše poštovali!Očeve iz poštovanja ili majčine?
Zena je u obavezi da uzme muzevljevo prezime i time ga priznaje za njenog patrona i zastitnika.Tu nema nista lose.Naravno,ako je prezime normalno.To nisu prezimena koja su austeougari davali srbima radi izrugivanja,po Bosni i Hrvatskoj
Očeve babe
Dada cak nema veze iako se razvedu zbog maminog svalera ,pricace deci da je tata los i da treba da placa njena putovanja sa svalerom kroz alimentacijuA kada muž napusti ženu i djecu? Treba li da ostane djeci njegovo prezime? Ne treba, ali na žalost to se može promijeniti tek onda kada djeca postanu punoljetna.
Treba.A kada muž napusti ženu i djecu? Treba li da ostane djeci njegovo prezime? Ne treba, ali na žalost to se može promijeniti tek onda kada djeca postanu punoljetna.