gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
jes, al ja zato pogledam ribu a ona promeni boju u licu, štaš sad?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jes, al ja zato pogledam ribu a ona promeni boju u licu, štaš sad?
Cao svima nova sam ovde... ovako imam jednu muku i najveca je jer je mojaSvidja mi se decko za koga znam samo kako se zove i sta studira a znam i kako izgleda naravno... imam ga za prijatelja na fb-u ali ne usudjujem se da mu pisem... treba mi savet sta da radim jer mi se stvarno puno puno svidja ali on mozda ima devojku ili je zaljubljen... nzm nista o njemu ali stvarno nista ponekad mu lajkujem neki status na fb-u ali i to se desava retko jer sam veoma stidljiva... htela bih da budemo prijatelji za pocetak a kasnije videcemo... molim vas pomozite mi... unapred hvala
![]()
Cao svima nova sam ovde... ovako imam jednu muku i najveca je jer je mojaSvidja mi se decko za koga znam samo kako se zove i sta studira a znam i kako izgleda naravno... imam ga za prijatelja na fb-u ali ne usudjujem se da mu pisem... treba mi savet sta da radim jer mi se stvarno puno puno svidja ali on mozda ima devojku ili je zaljubljen... nzm nista o njemu ali stvarno nista ponekad mu lajkujem neki status na fb-u ali i to se desava retko jer sam veoma stidljiva... htela bih da budemo prijatelji za pocetak a kasnije videcemo... molim vas pomozite mi... unapred hvala
![]()
pa eto već ste prijateljiCao svima nova sam ovde... ovako imam jednu muku i najveca je jer je mojaSvidja mi se decko za koga znam samo kako se zove i sta studira a znam i kako izgleda naravno... imam ga za prijatelja na fb-u ali ne usudjujem se da mu pisem... treba mi savet sta da radim jer mi se stvarno puno puno svidja ali on mozda ima devojku ili je zaljubljen... nzm nista o njemu ali stvarno nista ponekad mu lajkujem neki status na fb-u ali i to se desava retko jer sam veoma stidljiva... htela bih da budemo prijatelji za pocetak a kasnije videcemo... molim vas pomozite mi... unapred hvala
![]()
![]()
Nick name mozes da promijenis , ali jezicinu nikako !da ne kažem kvočko raspala očerupana![]()
e i ovo sto ti je smaki rekla stavljas rumenka...al ljudi na fejsu ne razumeju rumenka![]()
![]()
ebote imas ga za prijatelja, pa posalji mu tu i tamo neko pitanjce, nesto..da krene prica
Uopšte, ovi rillajfovci ne razumeju pojam i suštinu rumenka, što je počelo da mi pravi problem u komunikaciji! Mislim, koliko jedna naizgled beznačajna stvar kao što je smajli ima veliku ulogu!![]()