treba mi mala pomoc oko......

HeBePoBaTaH_:
Babe su za švaleraciju, cene su preko 40 € ili tome slično, proverite, meni ne otvara njihov sajt. Evo, sad mi je rekao kolega: 45 orja po osobi..
Babe su za svaleraciju koliko i svaki drugi hotel ! Evo sad tek stigoh da vam napisem odgovor.Pre jedno mesec, mesec ipo je u Politici izasla njihova ponuda za vikend za 2 osobe - 50e.E sad ne znam da li je to jos uvek aktuelno ili ne, ali zovite ljudi, imate br pa lepo pitajte.Ja inace nisam bila tamo jer u blizini Kosmaja imam vikendicu, tako da....Ali cula sam da je stavarno extra i to je sve! Ako neko ode nek nam napise ovde sta i kako.Mozda ce uskoro ici i neki moji prijatelji pa vas izvestavam ako nesto saznam! ;)
@Code druze povedi zenicu i uzivajte u prirodi, necete se pokajati, sigurno! ;)

CENOVNIK SMEŠTAJA
važi od 20.03.2006.

ACCOMODATION PRICE LIST
valid from March 20th 2006

Standardna jednokrevetna soba king size bedroom 5 280 CSD
Standardna dvokrevetna soba double twin room 5 280 CSD
Studio dvokrevetna soba Studio king size bedroom 7 040 CSD
Junior apartman Junior suite 8 800 CSD
Imperator apartman Emperor suite 11 880 CSD
Vila Apartment Vila 5 280 CSD

Sve cene su u dinarima All prices are in Serbian Dinar
U cenu nije uračunat doručak i boravišna taksa, dok je porez uključen Price is without breakfast and city tax, VAT is included

Doručak breakfast 498 CSD
Boravišna taksa Tourist tax 100 CSD
Dnevni boravak Day use 50% od cene sobe / of room charge

Deca do 4 godine starosti, imaju doručak besplatno Children up to 4 years, free breakfast
Deca od 4 do 12 godina imaju popust za doručak 50 % Children from 4 to 12 years 50% discount on breakfast
Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu Children up to 7 years free tourist tax
Deca od 7 do 15 godina plaćaju boravišnu taksu 50 CSD Children from 7 to 15 years paying tourist tax 50 CSD

Goscica:
Babe su za svaleraciju koliko i svaki drugi hotel !@Code druze povedi zenicu i uzivajte u prirodi, necete se pokajati, sigurno! ;)
E sad sam zbunjen :)
Kako sa zenom da idem u svaleraciju?
Ili nije za svaleraciju vec samo sa zenom je dzovoljeno?
Ili je dozvoljeno samo sa zenom i svalerkom ali uz prisustvo njene tetke?

Goscice, jos od onog epohalnog smeca na ostrvu (o kom se jos prica), kad si me pogodila u glavu, malo teze shvatam neke stvari.. :) Doduse neki su proturili glasina da si bila pod steroidima tada ali dok ti ne vidim brkove kako rastu, ne verujem dusmanima :)

Neko pomenu salase u Vojvodini..
Ovako,bila sam u nedelju na Salasu 84..
Uf..Lepo je,ali nista extra da bi vam za prenociste za dve osobe uzeli 110 eura,a u apartmanu 210 eura..Uzmemo jelovnik,i cenu su zaista katastrofa,pocev od najobicnije rostiljade tj.10 cevapa koji kostaju 1700 din do nekih jela koja su u proseku 2500din..
Nama dosli prijatelji iz Austrije,kazu ljudi,da su to cene koje su i za njihove uslove bezobrazno visoke,pa se odlucismo samo za vino..
Mudro zatrazimo kartu ****,ali saznasmo da je nemaju..Konobar predlozi Karlovacko vino..Flasa 0.7 nista posebno vino,pila sam mnogo boljih vina..Ali za ovo su nam uzeli 2800 din..Tako da ,ako niste bas jako dubokog cepa predlazem da ovo mesto zaobidjete..

Švaleri sa Kosmaja, ŠA JEBILO? :lol: :razz:

Uzmemo jelovnik,i cenu su zaista katastrofa,pocev od najobicnije rostiljade tj.10 cevapa koji kostaju 1700 din
Braaateee ....

Lepo mesto za odmor i uzivanje mogao bi da bude dvorac Dundjerski kod Beceja.Prenociste za dve osobe sa doruckom je 3500 din.

Ovo mi se svidja, tamo ću ja na izlet..
Posle Exita i ludnice da mi se duša odmori.

Dvorac Dundjerski.Ja tamo nisam mogla da spavam,jedva sam rucala,mracno,neka memla unutra, u restoranu tj restorancetu, koji je u podrumcetu gde nema ni malo vazduha,carsavi prljavi, nesto malecko ,bezveze.By the way, jedoh neku corbicu od pecuraka, bila je super. I dvorac je mnogo mali, okolo ima neko imanje,setaju se neke kokoske koje mrzim,slikasmo se malo, ajde kao nema smisla kada smo vec tu.Bilo je to prosle godine u ovo vreme, ima i terasa na kojoj smo hteli da rucamo, ali iposle 30 min sedenja konobar nije dosao, jer ne sluze napolje.E to je pravi hotel za svaleraciju, svi su bili u tom nekom fazonu, sem mene i mog dragog.Tako da je moj romantican vikend propao. U povratku smo svratili u Rodic supermarket, kupili namernice i vratili se kucu. U kolima smo jeli neke male kobasice(salamice) i to je bilo super, a dvorac, ne,hvala.

katarinat:
Zate li kakvo dobro mesto da se ode na vikend a da ima jezero i mozda kamp ?
ajde pomozite mi mozda je neko od vas bio pa da mi kaze neke informacije !
da cujem..............! :?:

Imash Srebrno jezero i imash dosta jezera u Beloj Crkvi kod Vrshca,mnogo popularno mesto za kampere........a i sam grad ti je nekih 10 min udaljen,mnogo simpa mestashce:D

ma ne kaze se dzabe-Soko banja-soko grad, odes mator dodjes mlad..hahaha
tamo sam isla godinama..kao klinka ......i preeeeelepo je.....toplo preporucujem
bila sam i u zamku Dundjerski..ali preko dana , i isto je bilo feeenomenalno..prelep ambijent...

Babe country club- po meni je to idealno mesto za nekoga ko je citav zivot proveo u zgradurini na xy spratu i hoce da vidi mrvicu prirode.
Jezero (?!?)kako oni to zovu, ja u trku mogu da obidjem za cca 3 minuta.
Moze da se peca u njemu za neke pare.
Konjusnicu nisam videla, ali sam cula da je pristojno.
Hotel je par exelans, usluga kvalitetna.
Imaju i bungalove odlicne.
Ne zvuci mi za nekoga sa decom, vec za par ili samca zeljne mira i prirode.
Za decu ja uvek preporucujem Zlatibor, pustis ih na livadu da trce. Ima i ribnicko jezero. Pogledaj malo seoski turizam.
www.zlatibor.co.yu
www.zlatibor.com
www.zlatibor.org
www.zlatiborandaround.com
turisticka organizacija zlatibor 031/841-646
Pogledaj okolna sela. klopa je fenomenalna, vazduh cist. Sam centar je skup (ali ne i preskup).
Mi smo bili u vili u maju mesecu,8 dana 160 evra po odraslom (ukljucen prevoz), pun pansion...rasturismo se od klope.
Klinci su uzivali i istrcali se. Da smo imali auto, isli bi mi i na jezera, ali nesto i za drugi put.

Back