H
hanibaI77
Gost
ozbiljno?e to mi je potrebnoHeBePoBaTaH_:Babe su za švaleraciju, cene su preko 40 € ili tome slično, proverite, meni ne otvara njihov sajt.
A za hotel sam čuo da je super, samo što se zna ko i zbog čega ide tamo![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ozbiljno?e to mi je potrebnoHeBePoBaTaH_:Babe su za švaleraciju, cene su preko 40 € ili tome slično, proverite, meni ne otvara njihov sajt.
A za hotel sam čuo da je super, samo što se zna ko i zbog čega ide tamo![]()

Babe su za svaleraciju koliko i svaki drugi hotel ! Evo sad tek stigoh da vam napisem odgovor.Pre jedno mesec, mesec ipo je u Politici izasla njihova ponuda za vikend za 2 osobe - 50e.E sad ne znam da li je to jos uvek aktuelno ili ne, ali zovite ljudi, imate br pa lepo pitajte.Ja inace nisam bila tamo jer u blizini Kosmaja imam vikendicu, tako da....Ali cula sam da je stavarno extra i to je sve! Ako neko ode nek nam napise ovde sta i kako.Mozda ce uskoro ici i neki moji prijatelji pa vas izvestavam ako nesto saznam!HeBePoBaTaH_:Babe su za švaleraciju, cene su preko 40 € ili tome slično, proverite, meni ne otvara njihov sajt. Evo, sad mi je rekao kolega: 45 orja po osobi..
E sad sam zbunjenGoscica:Babe su za svaleraciju koliko i svaki drugi hotel !@Code druze povedi zenicu i uzivajte u prirodi, necete se pokajati, sigurno!![]()

Doduse neki su proturili glasina da si bila pod steroidima tada ali dok ti ne vidim brkove kako rastu, ne verujem dusmanima 
A brkovi - eno ih u profilu na slicici! 
:razz: Braaateee ....Uzmemo jelovnik,i cenu su zaista katastrofa,pocev od najobicnije rostiljade tj.10 cevapa koji kostaju 1700 din
Lepo mesto za odmor i uzivanje mogao bi da bude dvorac Dundjerski kod Beceja.Prenociste za dve osobe sa doruckom je 3500 din.
Ništa onda ni od dvoraca...mnogo loše zvuči..katarinat:Zate li kakvo dobro mesto da se ode na vikend a da ima jezero i mozda kamp ?
ajde pomozite mi mozda je neko od vas bio pa da mi kaze neke informacije !
da cujem..............!![]()

petrof:www.belacrkva.co.yu
Sasvim pristojno, sedam jezera da biras. Pitom svet.