Treba li uci nevin u brak?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jbt mislim naziv topica i nick osobe koja ga je postavila...
Naravno da ne - ta su vremena Davno davno proshla...
Samo bi josh trebalo da ne mogu da ozenim djevojq dok mi je tata ne "proba" hahahahahahh
Ili uzmete se i na prvu brachnu nocj - sex sranje - kako zivjeti s osobom s kojom je sex sranje ? :P

Keeper:
prva rechenica mozhe procji samo kod kvazi psihologa koji se drzhe frojda ko pjani plota i zaboravljaju sve ostale faktore.
druga rechenica mozhe za poklich nadolazecjih generacija ;p
Sta imas protiv cika Frojda? Sustina svega vam je zadovoljavanje libida, jebeno gadni problemi nastaju ukoliko ne dodje do zadovoljenja istog kako po okolinu tako i po pojedinca..............

nemam nishta protiv chika frojda, mnogo toga nam je rekao.
ali i to mnogo je delicj.
kao shto je seksualnost i libido samo jedan deo chovekove lichnosti.
koji nije kod svih isto izrazhen.

shta je sa kulturom, verom, tradicijom, obichajima, lichnim htenjima, lichnim mogucjnostima? tek sve ovo zajedno cje odrediti dal cje neko postati manijak jer se nije naprc'o u zhivotu. a ja bih pre rek'o da cje neko postati manijak ako previshe prca (:

zato, man'te se ljudi chika Frojda. svi ga bukvalno chitate i uzimate zdravo za gotovo.
ne d'o nam bog da svi ovisimo samo o svom libidu.

Ma ja imam jedno bolje resenje, ako vam je stalo do te nevinosti, a izgubili ste je vec davno, kada ste se kresali sa svakim koji vas je pitao...... Dakle, kada se budete tucali s muzem prvi put, ucinite to za vreme menstr. i ako je neki debil i glupak pomislice da ste nevine..... i tako budu vuci siti, a ovcice na broju.........

Idu dve ruze pustinjom.
Jedna stedi vodu,a druga je odmah svu vodu potrosila.
Posle nekog vremena ova druga trazi od prve malo vode.
Prva joj ne da, kaze sto nisi cuvala.
Nesto kasnije druga uvene.
Jos nesto kasnije i prva potrosi svu vodu i uvene.
Naravoucenije:
Davala, ne davala, uvenuces. ;)

Ljudi moje misljenje je da ako zelis da udjes nevin u brak ok ali takodje mislom da to nije moranje.Treba stupiti u seksualne odnose sa nekim koga zaista volis i u koga imas poverenje i da se posle ne kajes ako raskines sa njim.E sad se tu javlja drugi problem jer onda posle mozes da se jos vise vezes za tu osobu i da ne mozes da prihvatis raskid!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back