електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
А ко ће да ме нападне у стану и зашто. Нисам богата, немам дугове ни непријатеље.Да се не би он бранио на суду док ти миришеш цвеће одоздо.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ко ће да ме нападне у стану и зашто. Нисам богата, немам дугове ни непријатеље.Да се не би он бранио на суду док ти миришеш цвеће одоздо.
А ко ће да ме нападне у стану и зашто. Нисам богата, немам дугове ни непријатеље.
Читам све и не видим разлог да имам у кући нешто што ме може коштати робије или нечег још страшнијег.Види се да не читаш редовно црну хронику.
Читам све и не видим разлог да имам у кући нешто што ме може коштати робије или нечег још страшнијег.
Нисам параноик, што и теби саветујем.Онда би требало да знаш да провалници често и љутој сиротињи упадају у стан. Последњи случајеви који ми падају на памет су онај из Жаркова где је домаћин убио провалника ножем, и онај у неком селу где је домаћин убио провалника својим пиштољем након што је овом његов закочио.
Нисам параноик, што и теби саветујем.
Шта ти поредиш. .Ратосиљај се онда и браве на улазним вратима кад си тако непараноична.
Takoe. Al uz provere na 6.mesečnom nivou...ne može niko u kući da ima k. dosije, psih.bolesti i oružje...na dohvat ruke.Bilo bi dobro da bude zabranjeno za sve sem za vojsku i policiju.
Ако неко буде хтео да те окупира или војно порази, тај кућни пиштољчић ти неће бити од превелике помоћи.За мене је већа параноја страх од поседовања оружја.
Имати оружје за случај нужде је оправдана предострожност. Ако је неко то научио кроз историју, ми смо.
Мислиш да се нека силовања и одвођење деце нису могла спречити да су мајке и стари имали оружје док су очеви на ратишту?Ако неко буде хтео да те окупира или војно порази, тај кућни пиштољчић ти неће бити од превелике помоћи.
Тај сценарио ми се тренутно не чини вероватним. Живим у центру града и не бојим се друмских разбојника.Мислиш да се нека силовања и одвођење деце нису могла спречити да су мајке и стари имали оружје док су очеви на ратишту?
Нећеш. Према важећим законима Републике Србије, имаш права на самоодбрану и не постоји основ за казну осим ако не прекорачиш границу потребне силе, нпр. пуцаш нападачу у леђа кад је већ почео да се удаљава од тебе.Ако бранећи се упуцаш нападача, такође ћеш одговарати на суду.
НеSad vidim, po zna koji put, da bila pucnjava negde u Beogradu. Treba li zabraniti držanje vatrenog oružja civilnim licima? Očito je stvar izmakla kontroli, ljudi se non stop upucavaju, više u ovakvom ludilu niko nije siguran. Donese se lepo zakon da se svo vatreno oružje mora predati policiji, i rešen problem. Ko ne preda drakonske novčane kazne mu slede. Ovo postaje zaista neizdrživo.
Ovde se ljudi deklarativno izjašnjavaju za držanje oružja.
Polovina njih nije imala oružje u kući i ne zna kakav je to osećaj.
NeSad vidim, po zna koji put, da bila pucnjava negde u Beogradu. Treba li zabraniti držanje vatrenog oružja civilnim licima? Očito je stvar izmakla kontroli, ljudi se non stop upucavaju, više u ovakvom ludilu niko nije siguran. Donese se lepo zakon da se svo vatreno oružje mora predati policiji, i rešen problem. Ko ne preda drakonske novčane kazne mu slede. Ovo postaje zaista neizdrživo.
Na kometu se dešava cirkus.Људи, јел видите где ми живимо? Шта се на КиМ дешава? Ко гарантује да неће стезати обруч око нас? Не бојим се ја силоватеља у улазу. Али стичем утисак да се више људи бојало грипе од реалног непријатеља.