- Poruka
- 77.429
Срби схебаше онолику аустроугарску а ти се бринеш за ове немуштеSrbiji su najveća pretnja Hrvatska, Bugarska i Šiptari. Sa tehničkim nuklearnim oružjem i iskanderom dometa 500 km Srbija bi bila sigurna od navedenih agresora.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Срби схебаше онолику аустроугарску а ти се бринеш за ове немуштеSrbiji su najveća pretnja Hrvatska, Bugarska i Šiptari. Sa tehničkim nuklearnim oružjem i iskanderom dometa 500 km Srbija bi bila sigurna od navedenih agresora.
Savez Srba i Bugara ima smisla samo ako će Rusi držati Bugarsku pod svojom vojnom upravom. Bugari su verolomni i slabi pravoslavni vernici. Treba napraviti jednu pravoslavnu transverzalu od Vladivostoka do Jadrana i Sredozemnog mora, a verolomna Bugarska iskače na tom putu pa je treba kontrolisati. Inače protiv Bugara nemam ništa protiv, poštujem ih i cenim kao vredne ljude.Братство са Бугарима има далеко више смисла. И нажалост никада се није десило. Српско-бугарски савез би био велика сила на Балкану.
Da, ali po cenu trećine stanovništva. Svaki ljudski život je važan.Срби схебаше онолику аустроугарску а ти се бринеш за ове немуште
Ti pričaš o diplomatiji a ratovi na sve strane. Srpsku vojsku tek treba izgraditi. Isto kao i srpsku državu.Najjača vojska koju Srbija trenutno ima je diplomatija. Ako pukne diplomatija onda se ne nadaj mnogo da će vojska da te odbrani jer Srpska/Jugoslovenska se uvek raspadala i ostavljala narod nezaštićen i bežala. Sramota 1915. i 1941. nam govori dovoljno da treba biti pametan, gledati svoja posla i ne uzdati se u Srpsku vojsku.
A da probaš da izbegneš taj rat? Takvi kao ti su kričali "Bolje rat nego pakt" I za tuđ interes su srušili Bogom poslanog čoveka, kneza Pavla koji se trudio da nas spasi od stradanja i pogibije.Ti pričaš o diplomatiji a retovi na sve strane.
Takve stvari ne treba ni zamišljati. Nuklearno oružje služi za odvraćanje neprijatelja od napada, a ne za bacanje atomskih bombi na sve strane.Za to sam da taktički bacimo nuklearnu bombu na Tiranu i Zagreb. Sarajevo i Prištinu ne još pošto ima srpskih naseobina u blizini.
Otkud znaš da zagovaram ratove. Ja sam za mir, ali ne po cenu uništenja Srbije i srpskog naroda.A da probaš da izbegneš taj rat? Takvi kao ti su kričali "Bolje rat nego pakt" I za tuđ interes su srušili Bogom poslanog čoveka, kneza Pavla koji se trudio da nas spasi od stradanja i pogibije.
Niko ne namerava da unisti srpskog naroda.Otkud znaš da zagovaram ratove. Ja sam za mir, ali ne po cenu uništenja Srbije i srpskog naroda.
бугари су поуздани у пм. више им ни на море нико не иде одавдеSavez Srba i Bugara ima smisla samo ako će Rusi držati Bugarsku pod svojom vojnom upravom. Bugari su verolomni i slabi pravoslavni vernici. Treba napraviti jednu pravoslavnu transverzalu od Vladivostoka do Jadrana i Sredozemnog mora, a verolomna Bugarska iskače na tom putu pa je treba kontrolisati. Inače protiv Bugara nemam ništa protiv, poštujem ih i cenim kao vredne ljude.
Ja zivim u DupnicaMože i jedna nuklearka na Sofiju za Han Acu![]()
Rekao da je zahvaljujući sistematskom komunističkom potiskivanju istorijat odnosa sa istočnim susedima slabo poznat …Бугарска царства су била много већа и јача од Душановог. Да не говорим да је Стефан Дечански желео управо Стефана Душана да постави на бугарски престо након Шишманове смрти.
А Грци су мрзели и Бугаре и Србе исто ко Хрвати што данас мрзе нас Србе и то је логично јер смо им отели земљи.
Највећи и најјаднији трип је наше братство са Грцима које волимо просто јер нам се свиђају иако историјски су нас мрзели исто ко Хрвати данас.
И нас и Бугаре.
Братство са Бугарима има далеко више смисла. И нажалост никада се није десило. Српско-бугарски савез би био велика сила на Балкану.
Још ако би некако додао и Румуне и евентуално и Грке Турци не би могли да привире, али нажалост византијске династије су више ратовале међу собом него против Турака да не говорим да се ни Бугари нису прославили на исти начин и врло лако су пали јер су ратовали међу собом.
Mnogo njih namerava. Mi Srbi itekako smetamo svima zbog pravoslavlja, zato što smo najzapadniji pravoslavni narod. Preblizu smo evropske Sodome i Gomore, smetamo. Inače se sav svet okomio da uništi pravoslavlje, u tome je stvar. Mi Srbi smo kao narod brojem nebitni, ali naše jako pravoslavlje i odličan geostrateški položaj smetaju silama zla koje hoće da pokore ceo svet a samo im još pravoslavlje smeta. Muslimanima su već polomljeni zubi. Kinezi su trgovci, već će se oni nagoditi sa Zapadom.Niko ne namerava da unisti srpskog naroda.
Obrnuto.Srbiji ne, nepomeniku da izgleda.
Mnogo njih namerava. Mi Srbi itekako smetamo svima zbog pravoslavlja, zato što smo najzapadniji pravoslavni narod. Preblizu smo evropske Sodome i Gomore, smetamo. Inače se sav svet okomio da uništi pravoslavlje, u tome je stvar. Mi Srbi smo kao narod brojem nebitni, ali naše jako pravoslavlje i odličan geostrateški položaj smetaju silama zla koje hoće da pokore ceo svet a samo im još pravoslavlje smeta. Muslimanima su već polomljeni zubi. Kinezi su trgovci, već će se oni nagoditi sa Zapadom.
па не би нас било три трећине. такав смо народ. не покоравамо се много јачим.Da, ali po cenu trećine stanovništva. Svaki ljudski život je važan.
Da, ali postoje Srbi sve istočno od Iskra i na jug do Soluna.Bugarska u 927,Srbija ne postoji....
![]()
Ма пусти то. Нема везе ни смисла. Исто је и Вук Драшковић хтео пола Румуније. А у рату војска подивља.Rekao da je zahvaljujući sistematskom komunističkom potiskivanju istorijat odnosa sa istočnim susedima slabo poznat …
Bugarske teritorijalne ambicije su išle i do ovoga:
Pogledajte prilog 1780278
Pod bugarskom vlašću:
Pogledajte prilog 1780280
Bugarsko brisanje samog pomena Srba kao naroda:
Pogledajte prilog 1780279
Pravoslavlje je neunistivoMnogo njih namerava. Mi Srbi itekako smetamo svima zbog pravoslavlja, zato što smo najzapadniji pravoslavni narod. Preblizu smo evropske Sodome i Gomore, smetamo. Inače se sav svet okomio da uništi pravoslavlje, u tome je stvar. Mi Srbi smo kao narod brojem nebitni, ali naše jako pravoslavlje i odličan geostrateški položaj smetaju silama zla koje hoće da pokore ceo svet a samo im još pravoslavlje smeta. Muslimanima su već polomljeni zubi. Kinezi su trgovci, već će se oni nagoditi sa Zapadom.
Velike sile, pa i Rusija u više navrata, su obećali Bugarima veliku državu, s ispala je mala. Nikako ne mogu sa time da se pomire.Bugarima Srbi smetaju zbog pravoslavlja?![]()
Da, ali se pravoslavlje slabo ukorenilo u Bugarskoj. Zato je najbolje Bugarsku staviti pod vojnu upravu.Pravoslavlje je neunistivo
![]()
Kako “ne namerava” kad se u Bugarskoj ide dotle da se negira i da je u srpskoj srednjovekovnoj državi uopšte moglo biti Srba i kad se svake godine po jedna od poznatijih srpskih istorijskih ličnosti otima i prikazuje kao “Bugarin”.Niko ne namerava da unisti srpskog naroda.
Velike sile, pa i Rusija u više navrata, su obećali Bugarima veliku državu, s ispala je mala. Nikako ne mogu sa time da se pomire.